Breaking News

Sunday, July 14, 2013

Kejam: Doktor Memukul Pesakit di ICU Hingga Mati

  https://says-dot-my-production.s3.amazonaws.com/says_news_remix/story_element/image/51e12b231744fe22fd000c20/6274483c-aa6f-453a-87ce-fd9baf2cfa35.jpeg
Andrei Votyakov

Mengejutkan!!! Seorang doktor senior dari sebuah hospital di Moscow, telah didapati bersalah kerana memukul seorang pesakit jantung yang tidak berdaya. Aski ganas doktor tersebut telah dirakamkan di salah sebuah unit ICU di hospital berkenaan. Pesakit malang tersebut telah meninggal dunia tidak lama selepas kejadian.

Russian doctor caught on camera punching patient recovering from heart bypass surgery
Rakaman aksi melalui CCTV


Klik Sini Untuk Tonton Aksi Ganas Mr Andrei Votyakov

1. "Rahsia" KLIA 
2. "Rugi" Tak Cuba   
3. "Rahsia" Petronas 
4. Hanya Untuk Wanita 
5. Tawaran Hebat 2013 
6. Siapa Cepat Dia Dapat 
7. Jangan Lepaskan Peluang Ni       
8. Exclusive Offer: Hanya RM25.00   

11 comments:

  1. Ya Allah siannya ...gila ke apa doktor ni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menatally disrupted Okje..bahayakan kalau doctor macam ni..

      Delete
  2. pergh..memang gila lah doktor tu..xda hati perut ke apa ntah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tha's why safwan..susah kalau dapat doctor macam ni..kena jadi punch back..

      Delete
  3. Replies
    1. Ada problem kot suri...tak dapat kawal perasaan..

      Delete
  4. Mesti doktor ini dalam keadaan amat tertekan, jika tidak pasti dia tidak bersikap demikian. Lagi pun dia bukannya baru sebagai doktor.

    ReplyDelete
  5. adoyai doc! huk3..haru jee.. ni buat fobia dgn doc nih..ekkekekke

    ReplyDelete
  6. mungkin dia rasakan itu yg terbaik utk pesakit tu...tak pun dia ada dendam dgn pesakit tu...

    ReplyDelete

Designed By