Breaking News

Sunday, August 25, 2013

Koleksi 7 Signboard Lucu

Koleksi Gambar Lucu: Apa Yang Tak Kena Dengan Signboard Ni?

Enjoy semua..

 http://4.bp.blogspot.com/_kxPG6y8Qctk/SnyDwEO1jXI/AAAAAAAAKa8/bTouC6k9olg/s400/funny-sign-boards_49.jpg
 Open Vs Closed ? Grrrr
 http://www.fun2video.com/wp-content/uploads/2012/08/speed-limit-funny-sign.jpg
Ada ka !!
 http://1.bp.blogspot.com/-9YKM-nQCtBg/TpRmIGHwBUI/AAAAAAAAAzY/7YAz2bXHm_Y/s400/image034.jpg
Sapalah yang "bertuah" ni...
http://www.fropki.com/xlmpdt/Saurabh/2011/may/14/Incredible%20India/incredible_india12.jpg
Smart Signboard. So you all King ke?
 http://photos.travellerspoint.com/28552/DSCN1312.jpg
Gossip? Siapalah tu..

12 comments:

  1. Hehee.. yg first skali tu loyar burok. Klu dh x buka tu tutup laa & yg last tu mmg merbahayakan hahaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. The first one tu really spot me..kelakar...and last tu pun he..he

      Delete
  2. ahahhaa.. ada jugak yer macam ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada lieya..dia orang ni direct translation..

      Delete
  3. Takutnya nak tinggal suami kt tempat tu (lst skali tu). Kang dikerjakan suami daku ;P

    ReplyDelete
  4. ha3..yg last tu mcm best =) aduhai..ade juga ye camni..

    ReplyDelete
  5. Memang kelakar...ada yg mcm saje je pekena! Haha
    Yg last tu...buat kat sini agak2 boleh jalan ka?

    ReplyDelete
  6. Yg bawah sekali tu baru je tengok kat FB...

    ReplyDelete
  7. ada2 je..gelak pula tengok hehe

    ReplyDelete

Designed By