Breaking News

Saturday, August 3, 2013

Duit Raya Untuk Semua!!!!

Duit Raya Dari 8Share
 
Duit Raya Untuk Semua

Nak duit raya tak? Kalau nak senang aje. 

You all Register dengan 8Share sekarang. Percuma tau tak perlu bayar apa-apa.

 
RM5 untuk yang mendaftar


Bila dah register, 8Share akan bagi duit raya sebanyak RM5. Then bila you all ajak kawan-kawan join sekali boleh tambah duit raya jadi RM10,15,20 and banyak RM lagilah. (Tapi dalam masa promotion aje, kalau tak you all cuma dapat RM1.00 saja per register)

Then tu bila dah register and ada account sendiri, you all boleh dapat komisen kalau rajin kongsi cerita-cerita terbaru yang dia orang keluarkan almost everyday dengan kawan-kawan you all kat twitter, facebook dan juga Blog. Kalau ada yang berminat dan baca cerita yang you all share tu, dapatlah RM0.20 setiap klik. Alhamdulillah so far kita dah pun cash out twice dari program ni. Minimum cash out RM50.00.
 
Tapi you all kena cepat coz promotion ni sampai 7 August 2013 sahaja.

 Jom Semua!!!!!

 Klik Sini Untuk Register K

19 comments:

  1. Replies
    1. Register sekarang tau khir...

      Delete
    2. Done.. processing & masih belajar2 lg. Thanks again :)

      Delete
    3. Thanks Khir..good luck ya..

      Delete
  2. menarik .. already register... nk copy entry neh sket .. ~~ nak kongsi gak .. bleh ? tenkiu .. ~ ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks cikmisi...boleh aje share dengan kawan-kawan so nanti boleh dapat duit raya extra k...

      Delete
  3. Replies
    1. Ok Tq so much. Good Luck ya...selamat hari raya..

      Delete
  4. da lama x buka 8share,,apa berita pon x tau

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. yup fae...takpa concentrate on cash4visit k.dah boleh cash belum?

      Delete
  6. dah bebeapa hari sy tak buka 8share ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ke..nanti kita share anything yang menarik k..

      Delete
  7. aiza tak pernah lagi register.. terima kasih di atas perkongsian..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti register ya..8Share ni ok sebenarnya..

      Delete
  8. m3h dah lme daftar..tp lme gak tak jengah 8 share tu

    ReplyDelete
  9. Raudzah ni, ada aje lubang utk menjana duit raya hehe

    ReplyDelete

Designed By