Breaking News

Friday, August 2, 2013

Kad Raya Dari Kisah Si Diary

Kad Raya Dari (kisahsidairy.blogspot.com)


Yesterday kita terima kad raya pertama dari seorang Blogger. Thank  you so much Aida (Kisahdairy.blogspot.com). Cantik kad dia. Combination color pink yang menarik.

Selamat Hari Raya Aida & Mohon maaf jika ada kesilapan di sepanjang persahabatan kita. Pada kawan-kawan yang lain boleh lah terjah Blog Aida coz dia ni peramah and baik hati. Kalau ada rezeki, In Shaa ALLAH, you all pun boleh dapat kad raya dari Aida.

Selamat Hari Raya in advance juga buat semua, coz kita tau ramai yang dah nak balik kampung petang ni. Hati-hati di jalan raya. Pandu cermat jiwa selamat!!!!

 

22 comments:

  1. comel kad raya tu...anyway, Selamat Hari Raya Aidilfitri

    ReplyDelete
  2. simpan as kenangan dalam dunia blogging :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti fae..Fae tak nak bagi kad raya kat kita ke?

      Delete
  3. Replies
    1. Yes BM...awak tak nak bagi kat kita ke?

      Delete
  4. Bestnya..aku belum dapat lagi kad raya...hehehhe
    Selamat hari raya

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok kan..selamat hari raya to you too...

      Delete
  5. tak de yg nak beri saya kad raya ... huhuhuuu ... selamat hari raya ...

    ReplyDelete
  6. oouh... untung dapat kad raya,, kitaorang mesej raya je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Blog Isam..kita pun selalu whazz up aje..

      Delete
  7. Tahniah.. tanda persahabatan yg baik tu. :)

    ReplyDelete
  8. bestnya dapat kad raya..tahniah ya..;)

    ReplyDelete
  9. hehehe...aida datang....eh...dah sampai...cari entry nie tadi...selamat hari raya in advance jugak untuk raduzah sekeluarga

    ReplyDelete

Designed By