Breaking News

Tuesday, August 27, 2013

Makan Pizza Boleh Dapat RM1500 ?

http://www.hoteliermiddleeast.com/pictures/f_b/Pompeii_pizza_web.jpg
 Bestnya Pizza

Makan pizza boleh dapat RM1500? Biar betul. Senang nya..Memang senang!!!

Apa yang you all perlu buat ialah:

First: Register Kat Sini
Second: You all kena cari Italiannies Pizaa
Third: Kena makan
Fourth: Bila dah habis you all boleh claim hadiah kalau berjaya.
Senang aje kan!!!

Masih tak puas hati & nak details lagi? Ok aje ..

You all boleh tengok Syarat-Syarat dia kat Sini ya.

p/s: You all kena CEPAT tau coz competition ni based on Siapa Register Cepat Dia Dapat. 

So Hurry Up Guys and Good Luck k

15 comments:

  1. Makan pun dapat hadiah..... tak ke untung tu...kan Raudzah!

    ReplyDelete
  2. Wah.. makan sedap, untung dpt hadiah lg.. kena asah gigi lah mcm ni.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pizza ni antara makanan kesukaan kita Khir..

      Delete
  3. mesti peminat tegar pizza dah x sabar nih ...

    ReplyDelete
  4. xsempat dapat rm1500 rasa nya dah pengsan dulu. hehe

    ReplyDelete
  5. eheh ni pun macam pelik tapi benar je

    ReplyDelete
  6. Wah tawaran yang menarik. Boleh cuba mana tahu ada tuah.

    ReplyDelete
  7. kalau saya mesti x boleh menang sbb saya makan pizza sikit je..hehe

    ReplyDelete
  8. wah sng nya just makan n menang yer

    ReplyDelete

Designed By