Breaking News

Sunday, August 18, 2013

Proton Suprima S, Kereta Terbaik Proton?

Proton Suprima S, Kereta Terbaik Proton

Proton Suprima S yang dilancarkan pada hari Sabtu pada harga serendah RM76,338, bagi varian Eksekutif manakala RM79,638 bagi Premium di anggap sebagai kereta terbaik yang pernah dikeluarkan oleh Proton. Apa istimewanya Proton Suprima S berbanding yang lain ya? Jom Tengok!!!

STYLE
 
Proton Suprima S bergaya serta dilengkapi dengan ciri-ciri "Athletic".

PRESTASI
 
Proton Suprima S menggunakan Enjin Turbo Campro 1.6 Liter dengan tujuh kelajuan ProTonic CVT yang mampu menghasilkan kuasa dan kilasan sama yang didapati pada jentera 2.0 Liter.

PENGENDALIAN
 
 Dilengkapi Teknology Lotus, Proton Suprima S memberikan keyakinan dan keselesaan kepada pemandu ketika berada di jalan raya dan dalam keadaan apa jua cuaca.

CIRI KESELAMATAN
Proton Suprima S dilengkapi pelbagai ciri Keselamatan untuk memastikan pemiliknya dilindungi

PRACTICALITY
Proton Suprima S, dilengkapi Spesifikasi Pintar yang meningkatkan pemanduan dan memberikan keseronokan kepada pemandunya.

Selain itu, pembeli Suprima juga turut ditawarkan dengan program lima bintang PROTON yang merangkumi jaminan lima tahun atau 150,000 kilometer dan bantuan atas jalan lima tahun Proton serta langgan percuma selama setahun untuk rangkaian 4G. 

 Tak Cukup & Nak Lagi Details?  Klik Sini K

2. Tawaran Hebat 2013  
3. Siapa Cepat Dia Dapat 
4. Pertama Di Malaysia 
5. Yang Terbaik, Design Cantik
6. Tawaran Menarik, Kena Cuba 

13 comments:

  1. Replies
    1. Dalam range medium hanif..mungkin Proton boleh turunkan lagi kot..

      Delete
  2. hihi...baru tengok orang promosi depan sekolah tadi...warna yang sama biru gitu..hihi...memang elegan je reka bentuk nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita suka gak design dia cik akak cantik and sporty...

      Delete
  3. boleh tahan juga harganya.. tapi cantik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau murah lagi kan baguskan aiza..mesti lebih ramai yang berminat coz design dia cantik, compact..

      Delete
  4. smlm bru g center nye..tgk by a real kete ni..mmg superb tp mahal laa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Superbkan TB..oklah for kereta Malaysia

      Delete
  5. Mmg cantik designnya.. compact & simple. Bab harga kereta waktu skrng ni cepat sgt turun. Sabar sikit je, harga sure turun lg tu nnti... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Khir..rasanya mesti turun nanti tu..

      Delete
  6. Pandangan okje yg tak de wawasan ni....bolehlah....hehe maklum le buta telek keta! ....

    ReplyDelete

Designed By