Breaking News

Sunday, August 25, 2013

Rebat Telefon Pintar RM200 Kembali Mulai 3 September

  http://cdn.gsmarena.com/pics/13/07/iphone-5-discontinue-rumor/gsmarena_001.jpg
 Rebate RM200 Untuk Pembelian Telepon Pintar

Rebat Telefon Pintar RM200 Kembali Mulai 3 September 

Ingat lagi tak dengan kisah pemberian Rebat RM200 bagi pembelian telefon pintar 3G kepada golongan belia yang bermula tahun lepas? Pada yang dah lupa, program ini adalah untuk belia-belia yang berumur antara 21 dan 30 tahun yang berpendapatan RM3,000 ke bawah sebulan ya.

Alhamdulillah, pada yang "Termiss" peluang tu last time ada berita baik untuk semua. Kerajaan dah decide nak sambung balik Program tu bermula 3 September ini. So bolehlah survey the latest model in the market. IPhone pun nak keluar model baru next month kan.

9 comments:

  1. yes! boleh la apply sebab yang lepas pnya tu x apply lagi dan until now memang xpakai smart phone lagi ^_^

    ReplyDelete
  2. alangkah baiknya kalau terbuka kepada semua golongan.....

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. aiza baru bercadang nak beli smartphone.. :D

    ReplyDelete
  4. tp kalo smartphone ni skali pakej data ke ek? baru skrg nk amik tahu huhuhu

    ReplyDelete
  5. hoho...dah bukan belia lagilah Raudzah.....

    ReplyDelete
  6. wahh bestnya..ingatkan da terlepas peluang nak beli telefon rebat coz rebat sy tak guna lagi ni..huhuhu

    ReplyDelete
  7. Alahai.. sy dh terlepas & mmg dh x layak ig.. :)

    ReplyDelete

Designed By