Breaking News

Friday, August 30, 2013

Tawaran Istimewa Dari 8Share Sempena Hari Merdeka Ke 56.

 
 31 Sen per unique visit

Tawaran Istimewa Dari 8Share Sempena Hari Merdeka

Ok guys, disini ada berita baik untuk semua. Sempena Sambutan Hari kemerdekaan esok, 8Share menawarkan hadiah istimewa untuk semua yang berdaftar dengan 8Share. Setiap klik yang diterima bermula dari jam 12 pm malam ni hingga ke 11.59 pm esok, akan bernilai 31 sen berbanding 20 sen pada hari-hari biasa.

Apa itu 8Share?

Mungkin ada yang bertanya, apa tu 8Share. Sebenarnya 8Share adalah merupakan satu medium sosial network yang berkongsi berita-berita dan promosi-promosi terkini didalam negara. Ia memberi peluang kepada ahli-ahlinya yang berdaftar untuk menjana pendapatan menerusi perkongsian iklan daripada syarikat pengiklanan tertentu, di laman sosial lain seperti Facebook dan Twitter. Setiap klik yang diterima hasil perkongsian iklan bernilai 20 sen.

Berita-berita 8Share yang boleh dikongsi (Source: HH)

So pada yang belum berdaftar silalah Register Di Sini sekarang ya. Tak perlu bayar apa-apa. PERCUMA. Dapat duit lagi ada coz 8Share akan bayar you all RM1 bagi setiap pendaftaran baru. Then bila dah ada akaun, mulai dari jam 12 pm malam ni hingga ke 11.59 pm esok, you all boleh share mana-mana Special Promosi yang ada (seperti di atas) di laman-laman facebook, twitter, emails dan juga Blog you all. Setiap klik yang diterima akan dihadiahkan 31 sen.

So tunggu apa lagi jom Register pada yang belum berdaftar. Dan pada yang dah berdaftar ingat esok you all boleh kerja overtime ya untuk share mana-mana Specials yang ada.

 http://www.jksm.gov.my/jksns/images/stories/Logo%20Hari%20Kemerdekaan%20Ke%2056.jpg 

26 comments:

  1. wahhh 31sen tu =) bnyk jugak la..peluang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oklah kan SKA...ada jugak bonus ya..

      Delete
  2. menarik ni .,,. done sedekah nuffnag pagi2 jumaat ni

    ReplyDelete
  3. 1st time dengar...thx for sharing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome Noe. And tahniah coz dah register. Boleh start share hari ni tau..

      Delete
  4. dah lama daftar & baru dapat RM50...heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its Ok Alin..ada jugakkan..hari ni all out ya...

      Delete
  5. selamat menyambut hari kemerdekaan kak ^^

    ReplyDelete
  6. hihi...peluang nie...jangan lupa kalau ada iklan tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup cik akak...peluang untuk jadi kaya ni..he..he

      Delete
  7. Wah menarik 31 sen tu ye.. amoun kemerdekaan tu. Semoga sukses Raudzah :)

    ReplyDelete
  8. Jom exchange.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2013/08/nak-dapat-31sen-bila-orang-tengok-link.html

    ReplyDelete
  9. untung sesiapa ada akaun 8share tu.. aiza tak register pun..

    ReplyDelete
  10. Tak apa ke Raudzah kalau kita ada Nuffnang?

    ReplyDelete

Designed By