Breaking News

Monday, August 26, 2013

Tips of the day

12 comments:

  1. Tips yg baik, peringatan buat penjagaan asas kesihatan.. klu ikut sunnah pun mcm tu juga.. air jarang mmg penting, tp waktu sekarang ni org x sedar pagi pekena nescafe tarik, tengah hari sirap limau, petang mengeteh, malamlah biasanya air jarang.. tu pun klu makan di rumah. Mmg lah berpenyakit nnti kan.. Thanks for the tips :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome ..betul tu dulu kita pun kurang sangat ambil plain water tapi sekarang dah jadi routine..

      Delete
  2. minum air byk bgus.. 1liter utk berat 25kg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup TB...kena ambil lots of plain water everyday kan..untuk kesihatan dan juga kecantikan..he..he

      Delete
  3. selalu gak amalkan minum air kosong.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kena jadikan routine tau sukma..must minum at least 8 gelaskan.

      Delete
  4. selalu jg minum kosong..lg bgs air suam kan

    ReplyDelete
  5. tips yang baik untuk mengekalkan kesihatan.. :D

    ReplyDelete
  6. tips yg baik =) tp sy xpnh pn ikot he3..xthu la nape xpnh pn ckup minum 8 gelas air masak 1hri..rsanya 3 4 gelas cmtu je..

    ReplyDelete
  7. memang bagus melebihkan minum air kosong ni berbanding air manis..

    ReplyDelete
  8. mmg rutin KA pun, x missed minum air kosong ni saban hari !

    ReplyDelete
  9. Tulah....lupa nk kira berapa gelas okje ambik air kosong sehari....yg pasti mcm tak sampai 12 gelas je Raudzah!

    ReplyDelete

Designed By