Breaking News

Monday, September 30, 2013

5 Gambar Zain & Cik Ta di Majlis Merisik


Pelakon Zain Saidin, 29, akhirnya merisik kekasih hatinya, aktres Rozita Che Wan (Cik Ta), 40, dalam satu majlis tertutup yang berlangsung di Carcosa Seri Negara, Kuala Lumpur, semalam. Majlis yang meriah tersebut berlangsung kira-kira pada pukul 3 petang dan disaksikan seramai 50 orang tetamu yang terdiri daripada keluarga kedua-dua belah pihak. Mesti ramai yang frust kat luar sana tu ya coz Cik Ta dah berpunya sekarang. No more Free & Available ya...

Cik Ta Yang Jelita (Cr Cari.Com)
 
Lokasi Rahsia Majlis Merisik (Cr Cari.Com)
 
Cik Ta Bersama Ahli Keluarga (Cr Cari.Com)
Zain & Cik Ta Bergambar Bersama Keluarga Masing-Masing (Cr Cari.Com)


Cik Ta juga mengesahkan majlis pernikahan beliau dengan Zain, akan diadakan pada bulan Disember ini. Tarikhnya akan diumumkan dalam satu sidang media dalam waktu terdekat ini. Tahniah untuk mereka berdua. Semoga semuanya berjalan lancar.

19 comments:

  1. Wow.. pelamin mcm ceritera kayangan..:)

    ReplyDelete
  2. orang glamour...kalau takat makcik2 macam nie mybe la orang tak pandang..hehehehe...apepun jodoh mereka sudah ditentukan...amin

    ReplyDelete
  3. tu dia, merisik pun dah grand kan? inikan lagi nanti kalau menikah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah..boleh imagine nanti, jadi wedding of the year..

      Delete
  4. salam raudzah...saya dah follow blog awak...harap awak sudi follow blog saya..suka sama suka...=)

    ReplyDelete
  5. Bru risik.. Khwin x tahu la gayanye cmne.. Hehe

    ReplyDelete
  6. Pergh....grandnya! Moga berkekalan sehingga diijab kabul kan...

    ReplyDelete
  7. untung dia dpt cik ta lawo gitu hee..
    admin sht ker?

    ReplyDelete
  8. Merisik pun dah macam ni...majlis bertunang, nikah dan kahwin nanti macam ne lah agaknya....

    ReplyDelete
  9. utg jadi org glamer nih , ada sponser yg besar2 juga ....

    ReplyDelete
  10. Meriah..tu bru merisik..belum kahwin lg..ish3..orang mmpu katakan =)

    ReplyDelete
  11. cantiknya.. xsabar nk tengok wedding che ta dgn fizo omar.. hehehe

    ReplyDelete

Designed By