Breaking News

Wednesday, September 18, 2013

Bloglist Blog Santai



Bloglist Blog Santai

Hari ni kita ada announcement nak buat..Wah macam pengumuman hari raya pulak ya...Nway kita just nak bagi tau, kita dah create satu Blog Yang Special untuk semua pelawat-pelawat Blog Santai yang tak tersenarai dalam Blog List Istimewa Blog Santai. Macam kita bagitau last time, Bloglist Istimewa tu adalah satu bentuk penghargaan kepada pengomen-pengomen tegar Blog Santai setiap bulan. 10 pengomen terbanyak akan berada di dalam list tersebut untuk jangkamasa sebulan atau lebih bergantung kepada kedudukan carta.  

So pada sapa-sapa yang tak tersenarai dalam Blog Utama, kita tak lupa dekat you guys tau. Sangat-sangat menghargainya. So sebagai tanda penghargaan kita dah menyenaraikan you all semua dalam Blog Baru ni untuk memudahkan kita blogwalking. So jangan sedih-sedih ya...

 http://www.womanhonorthyself.com/wp-content/uploads/2011/03/thank-you7.jpg
Thank You So Much Coz Sentiasa Support Blog Santai

You all boleh melawat My New Blog kat SINI. Sebenarnya blog baru ni  jugak adalah merupakan sebahagian daripada my personal Blog coz entry harian dia lebih kepada apa yang kita suka, like my favorite food, drinks, fashion and colors. That entry surely tak ada kat Blog ni. So you all bolehlah lepak kat Bloglist Blog Santai juga ya...

1. Rahsia Wanita 
7. Tawaran Menarik, Kena Cuba

21 comments:

  1. Replies
    1. Ya..cikgu..welcome to my new blog ya..

      Delete
  2. Replies
    1. Senang nak list semua orang cik akak..nanti cik akak visit my new blog ya..

      Delete
  3. OK, PCL DAH SINGGAH SANA..TQ MENYENARAIKAN BLOG PCL.

    ReplyDelete
  4. tq sis..kathy tersenarai juga..happy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome...nanti bila free sis visit Blog baru i tu ya..

      Delete
  5. Replies
    1. Yup kan Dhia selalu datang sini..mestilah ada..he..he

      Delete
  6. Wah! anda memang rajin...sudah ada 2 blog rupanya. Semoga terus berjaya ya...

    ReplyDelete
  7. OKje baru lepas berkunjung blog baru tu Raudzah.... Share le gambar family awak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Okje..dia orang low profile okje...In Shaa ALLAH one day ya...nanti tanya my mum..he..he

      Delete
  8. Haa.. betullah blog baru tu.. Semoga terus sukses ye Raudzah :)

    ReplyDelete
  9. wah...noe tersenarai dlm bloglist istimewa la...terima kasih...baru terjah blog lagi satu tu...

    ReplyDelete
  10. ada blog baru rupanya..nanti p terjah ;)

    ReplyDelete

Designed By