Breaking News

Wednesday, September 18, 2013

Jualan Gudang Karangkraf, Diskaun Hingga 80%

Jualan Gudang Karangkraf 2013 kembali lagi
 Jualan Gudang Karangkraf

Jualan Gudang Karangkraf, Diskaun Hingga 80%


Jualan Gudang Karangkraf kembali. Diskaun sehingga 80%, buat semua pencinta-pencinta buku, novel dan majalah terbitan Kumpulan Media Karangkraf. Meriahkan. So untuk semua jangan ketinggalan untuyk memiliki koleksi majalah kegemaran semua dengan harga yang sangat-sangat berbaloi.

Jualan Gudang ini bakal berlansung pada 4 hingga 6 October 2013 di Pekarangan Kompleks Kumpulan  Media Karangkraf Shah Alam. So boleh lah block schedule you all on that particular day.

11 comments:

  1. apa yang nak di borong mesti pening nak pilih ini

    ReplyDelete
  2. menarik ni mesti banyak buku2 yang menarik dapat dibeli ni, nak nak lagi kalau ada jual novel..pergh memang mantap...

    ReplyDelete
  3. Dulu pernah pergi juga masa belajar di UPM. Tapi, sekarang dah lama tak beli novel Karangkraf.

    ReplyDelete
  4. Anak OKje sukalah ni tapi asyik novel je dibacanya

    ReplyDelete
  5. wah.. sehingga 80%.. kalau ada masa nak pergi juga la..

    ReplyDelete
  6. Wah bagus info ni.. thanks sharing ye :)

    ReplyDelete
  7. bagus ni..thx for the info raudzah

    ReplyDelete

Designed By