Breaking News

Friday, September 6, 2013

Koleksi Gambar Lucu

Koleksi Gambar Lucu: "Things you can see in Bombay"

Koleksi gambar lucu kali ini memaparkan kisah-kisah lucu yang mungkin hanya akan kita temui di Bombay. Dengan kepadatan penduduk yang tinggi, kita boleh saksikan pelbagai ragam manusia. Ada yang lucu, ada yang sedih dan ada gembira. Yang pasti kita boleh belajar sesuatu dari diaorang ni. Nampak lucu tapi penuh maksud tersirat. Jom sama-sama kita tengok.

 
Lucu tapi bahaya. Dia orang punya "Balancing skill" memang first class!!!
 People Travel On Bus
 Lucu tapi bahaya...Menyabung nyawa ni...
 Indian Bus Travels
  Lucu tapi bahaya...Tour Bus..
 
Steady je cik akak kita ni..

Waduh bapak..lucu sekali..
 http://funnybaba.in/wp-content/uploads/2013/06/Funny_indian_Bus_Transport.jpg 
Tengok sekali memang lucukan..Innovative pun ya jugak..Tapi bila fikir dua kali...Inilah wajah-wajah Dunia ketiga sebenarnya...
 

14 comments:

  1. Aduhai ... sungguh mrk ni kan ... kesian pun ada ...

    ReplyDelete
  2. lol memang agak lucu .. kalo yg dok atas bumbung tu tambang bas mcm mna pulak ek ?

    ReplyDelete
  3. kesempitan hidup memaksa manusia melakukan apa sahaja ...

    ReplyDelete
  4. mak aih!

    giler betul..
    selambaer je kt tren tu..

    tp tula hakikat.
    ble diorg dtg sni sure diorg pelik knp tren kita xmcm diorg..haha
    nsib bek diorg xduk panjat tren kita :P

    ReplyDelete
  5. erkkk bhayanya =( ni semua kt india eh?? kecian kt diorg kn..ptt la kt ngara dia ada je yg mati berkaitan xcident kreta api

    ReplyDelete
  6. syukur kita tak seperti itu :)

    ReplyDelete
  7. Kemahiran akrobatik yang tinggi nih! :)

    ReplyDelete
  8. lucu tu memang lucu but amazing haha :D

    ReplyDelete
  9. ramainya.. takut tercicir pula nanti.. hehe..

    ReplyDelete
  10. Memang terbaiklah mereka ni. Berani ya.

    ReplyDelete
  11. Tak terbalik pulak bas tukan Raudzah

    ReplyDelete

Designed By