Breaking News

Tuesday, September 17, 2013

Tertelan Berus Gigi Ketika Bercakap Di Telepon


 
Tertelan Berus Gigi Ketika Becakap Di Telepon

Ngeri: Tertelan Berus Gigi Ketika Bercakap Di Telepon

Ngeri. Itulah bayangan kepada apa yang berlaku kepada seorang wanita di Wilayah Jiangsu baru-baru ini apabila beliau tertelan berus gigi ketika sedang bercakap di telefon.

Kejadian yang berlaku pada 7 September itu telah menjadi trauma kepada, Cik Jiang,
25 tahun dari Yangzhou. Pada pagi kejadian, beliau bangun seperti biasa dan pergi ke bilik air untuk memberus gigi. Selepas beberapa ketika telefon berdering  dan Cik Jiang lantas mengambil panggilan tersebut sambil terus memberus gigi.

/*-- :[ START THEREADED COMMENT STYLE BY FORBLOGGER.NET]: --*/ - See more at: http://thesisforblogspot.blogspot.com/2012/08/highlight-author-and-threaded.html#sthash.fvTV7Nxf.dpuf
Inilah berus giginya...

Malangnya, pada satu ketika dalam perbualan, kerana terlalu gembira, beliau tidak sedar
berus gigi tersebut terus tergelincir ke dalam kerongkong beliau dan turun ke dalam perutnya.  Dalam keadaan cemas, beliau dikejarkan ke hospital. Dan para doctor mengambil masa lebih kurang dua jam setengah untuk mengeluarkan berus gigi tersebut dari perut beliau.

p/s: Bahaya ni..next time kalau on the phone jangan berus gigi tau...nanti tak pasal-pasal "tergelincir".

25 comments:

  1. uii...jarang+ berlaku ni...
    boleh pula dia tertelan ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yang puzzle sikit tu cik ita..agaknya luasa sgt bukak mulut kot..

      Delete
  2. lain kali kalau nak cakap telefon stop dulu buat apa2...he he he...

    ReplyDelete
  3. ehh ? cam tak caye jee . senang betol berus gigi tuu meluncur ke gut :D:D

    ReplyDelete
  4. agaknya berus gigi yg dia gunakan tu kecik dan pendek kot..hehe

    ReplyDelete
  5. mcm2 blh berlaku ... cuma x terbygkan batang berus gigi yg panjang tuh ...

    ReplyDelete
  6. he3..pnh bca citer ni =) dasyat2..smpai xsedar 2..yg hairannya..bnda yg pelik2 msti berlaku kt cina..

    ReplyDelete
  7. bahayanya kalau berlaku macam ni.. banyak betul perkara pelik berlaku di negara china.. akibat terleka..

    ReplyDelete
  8. adeh..camner ah bole gitu..terbayang kesakitannya..

    ReplyDelete
  9. mcm pelikkan...seronok sgt bercakap...sampai x terasa berus gigi yg panjang tu..

    ReplyDelete
  10. sudah tiada kerja ker haaa..pelik2

    ReplyDelete
  11. Itulah bila lakukan sesuatu tanpa fokus memang boleh berlaku perkara di luar jangkaan.

    ReplyDelete
  12. Aduii.. dengar mcm lawak.. mcm2 perkara x dijangka boleh terjadi...

    ReplyDelete
  13. Macam tak logikkan .... berus gigi kecik kot Raudzah...

    ReplyDelete

Designed By