Breaking News

Tuesday, September 24, 2013

Segmen : Saya Mahu Di tegur

Segmen : Saya Mahu Di tegur

Ini adalah segmen pertama anjuran Blogger eyriqazz  yang kita join. Bila tengok segmen ni terus excited nak join coz inilah peluang untuk kita memperbaiki Blog Santai.


Sempena setahun berblog rasanya ini adalah masa yang sesuai untuk kita mendapatkan pandangan Blogger-blogger yang lebih senior mahupun yang sama usia ataupun yang lebih junior tetapi lebih berpengetahuan tentang Blog. Semoga dengan segmen yang kita sertai ini dapat membantu kita mencapai target bagi Blog Santai soon. Segala kritikan yang bakal kawan-kawan semua sumbangkan kita dahului dengan ucapan terima-kasih. Semoga segmen ini bakal menambahkan ukhwah sesama blogger dan memperbaiki Blog masing-masing. Thanks to Blogger eyriqazz too kerana menganjurkan Segmen yang menarik ni.

Jom kawan-kawan kita sama-sama memeriahkan this segmen.  Klik  Sini Untuk Join ya!!!

20 comments:

  1. Slmt bersegmen Raudzah.. semoga terus sukses :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen dear...hihi...

    cik akak isi tabungan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Cik akak..and tq so much for the click-clik k..sayang cik akak..

      Delete
  3. blog akak banyak berita terkini hehe suit fae yang lazy to watch news on tv.

    ReplyDelete
  4. ya bagus kawan saya telah joint.. kalu ikutkan blogspot sy tak semeriah cam blog ni hee...blog ni ok lah sgt2 :)

    ReplyDelete
  5. Betullah Raudzah...nampak mcm best je...suka gak kalau blog kena kritik ni mcm nk join ....

    ReplyDelete

Designed By