Breaking News

Thursday, September 5, 2013

Tips of The Day



I am not sure if any of you guys dah tau tips ni. But for me, I've just got to know about this and actually kita dah try on my handphone. Surprisingly, it works..So you all boleh cuba. And they also claim that it can be done on our glasses as well. So if any of you guys are wearing spec, then boleh try...Tapi kalau tak jadi jangan marah kita ya..

15 comments:

  1. wah mesti jadi berkilat dan bersilau kan?

    ReplyDelete
  2. Bagus klu mcm ni, x payah susah2 beli spray glass utk spek.. jimat. Thanks for the tips. :)

    ReplyDelete
  3. Nie nad baru tahu hehe tak pernah dengar lagi :)

    ReplyDelete
  4. oh baru tau pasal ne. tapi not gonna do it. hehe.

    ReplyDelete
  5. Oh! Ya ka....Ini amat bagus sekali :)
    Untuk Tab dan Labtop pun boleh ke?

    ReplyDelete
  6. eh mcm best jer.. nak buat gak lah. ^_^

    ReplyDelete
  7. saya pernah jumpa petua kilatkan tembaga guna ubat gigi ...

    ReplyDelete
  8. Uncle cina service dapur gas Okje dulu ada ajar pasal guna ubat gigi je nak bersihkan benda yg kotor ni....

    ReplyDelete
  9. he3..kena try ni =) screen lptop pn msti bolah kn..

    ReplyDelete
  10. baru aiza tahu.. nak cuba juga la nanti.. hehe..

    ReplyDelete
  11. baru tau..nak try lah..tq ya Raudz..:)

    ReplyDelete

Designed By