Breaking News

Sunday, October 20, 2013

Dapatkan Hadiah Menarik Dari 8Share Sekarang!!!!!


 Dapatkan T Shirt  8Share Dalam Masa Tiga Jam

Dapatkan Hadiah Menarik Dari 8Share Sekarang!!!!!


Untuk semua pemilik account 8shares, you all boleh dapatkan TShirt 8Shares sekarang jika you all mempunyai CP yang secukupnya. Tapi kalau tak cukup you all jangan bimbang coz malam ni dia orang bagi Bonus CP untuk cerita-cerita yang you all share. Kalau selalunya kita hanya dapat 1 CP untuk satu click tapi malam ni, dia orang bagi 10 CP untuk satu click.

Bila you dah cukup CP boleh claim TShirt yang cantik tu. Senang aje.!!!

Bonus ni VALID hanya untuk jangkamasa tiga jam aje. Dari pukul 7 sampai pukul 10 Malam ni.

Cerita-Cerita Yang Bernilai 10CPs Adalah Seperti Berikut: 

Kisah Mister Potato
 Kisah Gajah
Kisah Kesha
Cara Nak Redeem TShirt

You all boleh juga share cerita-cerita ni yang bernilai 20 Sen setiap click.

  Kisah Rokok Haram
 Impian Nora Danish
 Cara Nak Sinc Movie

Pada sesiapa yang masih belum ada account 8Share you all boleh Register Percuma Di SINI.

Jom Ramai-Ramai Kita Support Each Other k...

22 comments:

  1. wah menarik gak nie...ada akaun..tapi jarang di update..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ke..cik akak..nanti rajin-rajin updates ya..

      Delete
  2. Terbaik.. done support pop princess..:D
    All the best!

    ReplyDelete
  3. sayangnya aiza tiada akaun 8share.. semoga berjaya raudzah.. :D

    ReplyDelete
  4. macam mana saya leh tak perasan tadi ... terlepas rezeki nampaknya ...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah kalau itu rezekinya

    ReplyDelete
  6. hai..nampak gaya boleh belanja kita makan-makan tak?

    ReplyDelete
  7. tahniah sebab dapat bukan mudah nak dapat hadiah ni

    ReplyDelete
  8. cantik baju...hmmmm ujung minggu jarang bukak blog...sbb selalu g jalan2..lain kalilah nampaknye

    ReplyDelete
  9. alamak semalam tk online la pulak!

    ReplyDelete
  10. Kenapa blog ni terasa berat sgt loading...xmacam kebiasaannya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik..biar betul..its only 20 second BM..tak heavy sangat kot..

      Delete
  11. Menarik...nak buka akaun 8share la

    ReplyDelete

Designed By