Breaking News

Monday, October 7, 2013

Hadiah Misteri Dari Mister Potato Untuk Dimenangi

 
Pelbagai Hadiah Mister Potato untuk Dimenangi!


Barita baik untuk semua. Mister Potato bermurah hati menawarkan 100 hamper bernilai RM50 untuk dimenangi. Carnya senang aje.

LANGKAH 1
Saksikan video Mister Potato kat
SINI.
 


LANGKAH 2
Scroll ke bawah sehingga akhir halaman ini, dan klik Share on Facebook atau Share on Twitter (ikut pilihan anda) untuk kongsi Special ini.
 

Pop-up kotak mesej Facebook akan muncul. Isikan kotak mesej tersebut dengan mesej, "Dah boleh bayangkan dah makan ni sama-sama dengan @tagrakan #MrPotatoXxtra". Set post anda ke public, dan klik Share link.
 


LANGKAH 3
Pergi ke halaman Facebook you all, copy permalink bagi post tersebut dan lengkapkan
BORANG di bawah.
 


Klik Sini Untuk BORANG ya... 

Terma & Syarat Pertandingan Adalah Seperti Berikut:

1. Peraduan akan dijalankan dari 7-30 Oktober 2013.
2. Setiap peserta boleh menghantar lebih daripada satu penyertaan untuk meningkatkan peluang untuk menang ketika peraduan dijalankan.
3. Tarikh tutup bagi penyertaan: 4pm, 30 Oktober 2013.
4. 10 pemenang akan diumumkan setiap hari Isnin, Rabu dan Jumaat di halaman Facebook 8Share bermula pada 9 Oktober 2013.
5. Pemenang-pemenang diperlukan mengambil hadiah daripada ofis Mister Potato. Arahan bagi pengambilan hadiah akan diberikan setelah penerimaan hadiah disahkan oleh pemenang tersebut.

p/s: Actually 8Share adalah salah satu cara untuk you all tambah pendapatan. Selain daripada you all boleh menang hadiah-hadiah yang dia orang offer melalui Contest-Contest yang dijalankan, you all boleh buat duit melalui cerita-cerita 8Share yang you all kongsikan samada melalui twitter, facebook, Blog atau media-media sosial yang lain. Setiap cerita yang you all kongsi bernilai 20 Sen.

So sapa-sapa yang masih belum mempunyai account dengan 8Share, you all boleh Register secara PERCUMA kat SINI ya...Guarantee tak rugi punya!!!!

14 comments:

  1. menarik.. aiza jarang online facebook..

    ReplyDelete
  2. wow bewst nya . klo menang leh makan bayk2 la kan ^_^

    ReplyDelete
  3. Tang fb tu yg jarang2 buka.. apa pun all the best kpd peserta semua :)

    ReplyDelete
  4. he3..kalaulah hadiah dia tu tukar kepada pergi ke Manchester United n tgok perlawan united..pehh alangkah syoknya =) he3 nice sharing..boleh try ni..

    ReplyDelete
  5. wahh...all the best kepada mereka yang join :)

    ReplyDelete
  6. haa.suka kartun itu nampak comel

    ReplyDelete
  7. Mcm byk step je Raudzah...penin ni

    ReplyDelete

Designed By