Breaking News

Wednesday, October 9, 2013

Koleksi Kreatif Dari Strawberry

 http://resources2.news.com.au/images/2012/09/06/1226466/604326-strawberries.jpg
Strawberry

Koleksi Kreatif Dari Strawberry


Koleksi kreatif merupakan satu lagi koleksi terbaru di Blog Santai. Kita decide nak berkongsi koleksi ni kerana kita ni memang peminat tegar gambar-gambar yang lucu dan kreatif. Secara kebetulan koleksi gambar-gambar lucu adalah merupakan carian paling tinggi di Blog Santai. So untuk menambahkan lagi variety kita bawakan gambar-gambar kreatif dari seluruh dunia untuk you all semua. Harap-harap you all suka k..

Koleksi kreatif yang kita nak kongsikan hari ni diilhamkan dari buah stawberry. Memang cantik sangat. I love it.

Gubahan Roses Dari Strawberry

Koleksi roses dari strawberry memang classy.  Nampak so real. Kalau ada yang berminat nak belajar cara buat roses ni boleh tengok kat SINI k.

 Aquarium Dari Strawberry 

Ikan yang dibentuk dari strawberry ni memang unik. So cute kan.


 Food Decorative 

Food decorative menggunakan strawberry sebagai elemen utama memang bijak. Warna merah strawberry menaikkan seri hiasan.

 http://a1128.g.akamai.net/7/1128/497/0001/image.proflowers.com/is/image/ProvideCommerce/GFB_12_BRR10124_W1_SQ 
Chocklate Strawberry

Yang ini semua orang kenalkan. Kalau tengok ni, teringat kisah percintaan Dato' Siti Nurhaliza dan Dato' K. Chocolate strawberry ini lah  yang digunakan Dato' K untuk memikat Siti.So kalau sapa-sapa nak guna idea Dato' K ni pun ok rasanya..he..he



13 comments:

  1. Cantik dipandang...enak dimakan, yum! yum!

    ReplyDelete
  2. Coklat strawberi yg last tu nampak btul2 sedap.. best.. :)

    ReplyDelete
  3. sangat kreatif.. anak-anak kecil yang tak suka makan buah confirm akan suka makan.. :D

    ReplyDelete
  4. wah.. dah la comel, cute... sedap pulak tu...

    ReplyDelete
  5. kreatif yg buat ni..merah betol strawberry tu =) kalau dpat ngap semuanya sedap jugak..

    ReplyDelete
  6. sedapnya.. teringin nak makan stawberi dengan coklat

    ReplyDelete
  7. kreatif nya org yg buat tu...yg last tu...ish lazat upanya..

    ReplyDelete
  8. Nurul pencinta strawberry~! Buahnya cantik, sexy dan sedapppppp :D

    ReplyDelete

Designed By