Breaking News

Sunday, October 27, 2013

Ngeri: Kerana Wang Tangan Anak Kecil Ini Di Potong Dan Di Rebus

 
Si Ibu bersama anaknya yang telah kehilangan tangan

Tangan Di Potong Dan Di Rebus


Gara-gara tidak puas hati kerana wang, tangan kanan seorang anak kecil, Xiao Ming, 10 tahun,  menjadi mangsa apabila dipotong dan direbus dalam air mendidih.

Kejadian ngeri ini berlaku di pada pukul 2.00 pagi, di Shenyang, China,  apabila kekasih si ibu yang tidak puas hati apabila tidak mendapat wang seperti yang diminta, membuat keputusan kejam memotong tangan kanan si anak kecil yang sedang tidur. Tangannya kemudian dicampak ke dalam air yang sedang mendidih.

Disebabkan keadaan tangan yang rosak teruk, doktor tidak dapat menyambung kembali tangan tersebut.

Hmm...kejamnya lah..Apasal lah si budak kecil tu yang jadi mangsa..

21 comments:

  1. kesiannya budak yg tak bdosa tu. ne kalau dah mata dikaburi dgn wang. sifat prikemanusiaan pun boleh hilang. adeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly cik tieka...manusia hilang pertimbanagn bila melibatkan wang..

      Delete
  2. Astagfirullah... mmg kerja gila...

    ReplyDelete
  3. hamba duit mmg mcm ni :(
    yg xbersalah selalu jdi korban

    ReplyDelete
  4. Ingatkan budak tu mencuri...tapi, kerana xdpt duit! Yg lemah dan tidak bersalah yg menjadi mangsa. Dah cacat!

    ReplyDelete
  5. Header baru...memang cantik, tapi nampak terlalu feminin le...kurang kena dengan kandungan blog. (pandangan peribadi je...xperlu amik peduli sgt ye)

    ReplyDelete
    Replies
    1. its ok BM coz kita tengah in trial..sebenarnya nak dapatkan warna merah sekali ngan background..tak banyak pilihan and tak jadi pun..edit fail..so at the end goes back to my old header...

      Delete
  6. kejam..budak2 tak bersalah menjadi mangsa..

    ReplyDelete
  7. Mental betol lah org tu...kesian budak tu

    ReplyDelete
  8. Benciiii kat boipren c ibu tu... dapat kat Nurul memang nak potong tangannye bg makan kt anjing! silap2.. anjing pun tak lalu nk makan.. cehh..

    ReplyDelete

Designed By