Breaking News

Wednesday, October 2, 2013

Rakaman Pencuri Dalam Masjid Ketika Jemaah Sujud Di CCTV

 
Pencuri di Masjid

Mencuri Ketika Jemaah Sujud

Aksi "selamba" seorang pencuri dalam masjid yang mengambil beg tangan wanita ketika jemaah wanita sedang sujud dirakam di CCTV, kini tersebar di Facebook. Klik Sini untuk tengok rakaman ya.

Kalau ditengok dalam rakaman tu, "Pencuri" ni memang pro. Selamba aje. Macam dah biasa. Kalau tengok luaran memang tak percaya dia seorang pencuri. Pakaian punyalah smart, Physically pun nampak sihat. Mungkin mentally kurang sihat kot. That's why dalam masjid pun jadi. Orang sibuk mengumpul pahala, dia sibuk mengumpul dosa.
Dan kita rasa usaha meletakkan CCTV dalam masjid dan kawasan sekitarnya amat bagus. Cuma dibahagian wanita mungkin agak menyusahkan kerana ianya melibatkan aurat wanita. Tapi bila tak ada pun susah jugakkan..Hmmm

11 comments:

  1. dunia akhir zaman. dalam masjid pn dah tak slmt .,

    ReplyDelete
  2. Mmg banyak kes kecurian & pecah tabung di masjid ni sebenarnya.. mmg patut ada cctv utk menghindarkan juga perkara2 lain yg x di ingini..

    ReplyDelete
  3. peli vs terbalik hu..kejamlah mereka ini kalau dapat kita hempok dia cukup2

    ReplyDelete
  4. nampak muka macam baik je.. rupa-rupanya pencuri..

    ReplyDelete
  5. Tiada tempat yg benar2 selamat sekarang ini. Berhati2 dimana jua...

    ReplyDelete
  6. dekat rumah allah pn masih nk mencuri?xpk dosa pahala agaknye die ni..hurmm

    ReplyDelete
  7. Kalau dah namanya pencuri.....kat mana pun tak kira! Tak kenal halal haram....

    ReplyDelete
  8. teruk betol perangai..ada tengok dkat blog shark tntang ni..kecian prmpuan 2.trus bhnti solat..harap lelaki yg curi tu insaf dan bertaubat la..

    ReplyDelete
  9. Mencuri tak kira tempat..ish2...manusia2..macam-macam kes dah sekarang ni..

    ReplyDelete
  10. dah nama org jahat...ada je peluang mencuri...situ la diaorg...x kira tempat..

    ReplyDelete

Designed By