Breaking News

Thursday, October 24, 2013

Rakan Google Plus Blog Santai Yang Ke 3000

Rakan Google Plus Blog Santai

Alhamdulillah rakan Google Plus kita dah ada 3002 hari ini. Thank you so much pada yang sudi jadi rakan Google Plus Blog Santai. I am really appreciate you guys punya support especially to those  yang selalu RT artikel-artikel Blog Santai seperti:

Iyma Muslimah
Cik Anis
 
Dita
Gunawan
 
 Jeffrydin

Dan ramai lagi...tapi tak boleh list semua...

Thanks again ya and to those who have yet to be my circle friends, you are most welcome. Tak rugi rasanya support  each other coz Google+ ni banyak kebaikan dia seperti yang kita kongsi di SINI ya. Pada yang belum ada Google +1 account lagi, you all boleh register sekarang. Nak tau cara,  Klik Kat Sini Ya.


1,500 have me in circles

Hari ni I am happy to announce that, my Google Friends dah ada 1500 orang. Tq so much everyone...And for today, the luckiest 1500th person is this girl:
 
 Rina Roji

And I am really appreciate the support given by you guys throughout my 8 months blogging...Especially those yang selalu RT my articles...Here, some of them:

Watie Andy's profile photo

Actually ramai lagi...tapi tak boleh list semua...

So thanks again and to others who have yet to be my circle friends, you are most welcome....And for those yang belum add dia orang kat atas tu, boleh add them ya by clicking their name...Tak rugi rasanya support  each other coz Google+ ni banyak advantage dia...And kalau nak tau apa kebaikan Google+ ni, Klik Kat Sini Ya

Pada yang belum ada Google+ account lagi boleh register sekarang. Nak tau cara, 
 Klik Kat Sini Ya

Thanks Mr Hanif for the article!!!!
- See more at: http://myblogsantai.blogspot.com/2013/05/google-plus-friends-yang-ke-1500.html#sthash.UAQ7fOzt.dpuf

24 comments:

  1. wow tahniah yer raudhah :) ramai menyokong blog ni

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillahh.. yeayyy^^ tahniah Raudzah.. semoga bertambah suksess pada masa2 depan :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah..

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2013/10/candy-crush-saga-ketagihan.html

    ReplyDelete
  4. tahniah.. :)

    http://www.syuhada1981.com/2013/10/siapa-dr-azizan-osman.html

    ReplyDelete
  5. tahniah sis..ramainyer follower..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Thanks sis...Blog kita tak hebatlah sis. kebetulan aje tu..

      Delete
  7. saya tak familiar dengan benda-benda ini..

    ReplyDelete
  8. Wah.. tahniah Raudzah.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks khir..kita sama-sama berjaya k..

      Delete
  9. Alhamdulillah =) ramai tu..tahniah2..

    ReplyDelete

Designed By