Breaking News

Wednesday, October 23, 2013

Wordless Wednesday # 3 - Apa Yang You All Nampak?

21 comments:

  1. Apa yg tersurat & yg tersirat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yang tersurat dan tersirat tu khir?

      Delete
  2. Replies
    1. baru dapat tengok sis..semalam gambar tak keluar..muka org tua kan sis?

      Delete
  3. Nampak orang tua misai putih dan sebuah perkampungan. Betul ke ni eh?

    ReplyDelete
  4. sepasang rumah yg menjadi mata , btg kayu n kepala budak yg jadi hidung , baju budak yg jadi misai n punggung budak yg menjadi mulut = wajah seorg lelaki tua

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suka jawapan Vee..very descriptive..kalau jawab exam mesti flying colors ni..

      Delete
  5. Sebelum double click td, mmg nampak gambar wajah seorang tua bermisai putih. Bila dh buka entri, nampak suasana desa...

    ReplyDelete
  6. banyak yang sy nampak =) yg tersiratnya adalah bntuk muka orang tua hasil dri keadaan sekeliling..

    ReplyDelete
  7. muka orang tua dan sebuah perkampungan..

    ReplyDelete
  8. kalau dalam blog saya perasan headar dah tukar

    ReplyDelete
  9. 2 buah rumah bentuk mata, dahan kayu bentuk hidung, orang tu bentuk mulut.. memang unik gambar ini..

    ReplyDelete
  10. Nurul nmpk muke org tua bermisai putih tgh merenung tajam dlm lukisan pemandangan desa

    ReplyDelete

Designed By