Breaking News

Thursday, November 28, 2013

Giveaway By Mama Liza


Kira Buku Di Dalam Rak

Hari ni kita nak share giveaway yang ditaja oleh blog Life As Mama Liza. Giveaway ni simple aje. Apa yang you all perlu lakukan adalah mengira berapa banyak buku yang ada kat dalam rak kat atas tu. Kalau sukar nak kira teka aje..Tak rugi pun..Mana tau tiba-tiba tepatkan...

Pemenang pertama yang dapat memberikan jawapan yang tepat akan menerima set barangan kat bawah ni:

 
Hadiah Untuk Pemenang Pertama

Kalau tak dapat hadiah pertama, its ok coz ada tiga lagi hadiah saguhati yang akan diberi kepada mereka-mereka yang membuat tekaan yang hampir tepat kot. Pemenang hadiah saguhati akan menerima salah satu dari set barangan dibawah:

Hadiah Untuk Pemenang Saguhati

Menarikkan!!!

18 comments:

  1. wowww...sempoinya hadiah...feewiiiittt

    ReplyDelete
  2. Kena kire betul2 kalau nk dpt hadiah tu...gud luck

    ReplyDelete
  3. Thanks for supporting my GA Raudhah. GOOD LUCK!

    ReplyDelete
  4. Selamat berGA ang good luck Raudzah :)

    ReplyDelete
  5. puteri isi tabung yang sedang menari :)

    ReplyDelete
  6. Good luck on the GA yer..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. wow hadiah memang best... Good Luck ya :)

    ReplyDelete
  8. infonya santai banget gan... salam kenal blogwalking

    ReplyDelete

Designed By