Breaking News

Friday, November 15, 2013

Koleksi Gambar Lucu

Buaian Dalam Kereta Api (Source)

Koleksi Gambar Lucu


Actually bila first time tengok gambar ni kita tak perasan apa yang tak kena dengan gambar ni. Then bila tengok second time, terkedu kejab. Memang ohsem dia orang ni. Kreatif sangat-sangat!!! And kita sangat-sangat pasti you all memang tak akan jumpa buaian macam ni lagi kat dalam mana-mana keretapi kat dalam dunia ni..So next time kalau you all travel kat India and rasa-rasa nak  naik buaian macam ni bolehlah join dia orang sekali..

  Funny Indian Women In Bus
Better Naik Buaian Dari Naik Bus Ni Kan (Source)
 http://funnybaba.in/wp-content/uploads/2013/07/Travel-india-117.jpg
Or Naik Yang Ni (Source)

1. Rahsia Blogger Malaysia
2. Rahsia Yang Kita Semua Perlu Tau  
6. Amaran Untuk Rakyat Malaysia 
7. Ramai Yang Suka Buat Ni

18 comments:

  1. Buaian Dalam Kereta Api tu dia letak mungkin sebab tak nak sesakkan kereta api ea..

    ReplyDelete
  2. hihi.. tak dapat bayangkan kalau tengok betul-betul di depan mata..

    ReplyDelete
  3. hehehehehe..biasanya di china,ni india pun ada yg pelik..hehehe..

    ReplyDelete
  4. ayooooo..
    ini jtuh naya org bawah ni ..heheh :P

    ReplyDelete
  5. huhuhu.. gambar no 3 tu macam nak naik je. hehehehe

    ReplyDelete
  6. Bagi kita nampak lucu tapi itulah realiti kehidupan di sana...bersyukurlah

    ReplyDelete
  7. india mainland nie asal boleh jer..tu yang bila sampai malaysia pun kekadang dia nak buat benda sama..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  8. Wakakakaka...yg buaian tuh mmg menarik. Idea yg bernas. Rasanya kalau kat malaysia buat, jenuh tepuk dahi. Hihiiiii

    ReplyDelete
  9. Hehe. Bila dah banyak sangat orang.. buaian pun dibuatnyaa

    ReplyDelete
  10. tu la pasai sbab bayak sangat orang..sampai buat buaian..
    great idea.. dari berdiri lama..lg siok dpt duk dlm buaian tu :)

    ReplyDelete
  11. Kelakar yg buaian tu... Hehe... Dh beaar2 pun nek buaian ea..

    ReplyDelete
  12. lawak betul gambar pertama tu...habislah kalau jatuh...hehe

    ReplyDelete
  13. sedih bila ramai penduduk negara pula tak dapat nak tampung...

    ReplyDelete

Designed By