Breaking News

Wednesday, November 20, 2013

Koleksi Gambar Lucu

 

Kuasa Duracell


Kereta bergerak menggunakan kuasa Duracell. Agak-agaknya you all pernah terserempak tak kereta yang macam ni? Kalau ada bagus jugakkkan. At least ada option. Kalau RON 97/95 makin naik, jom kita sama-sama guna Duracell. Tapi nak beli kat mana Duracell macam ni ya? Kena pre-ordered kot...

15 comments:

  1. hehehehe..biar betul?

    ReplyDelete
  2. Gambar tak kuar la kak, xdpt tengok

    ReplyDelete
  3. jimat tahan berapa lama ni heee

    ReplyDelete
  4. Bijak dia punya marketing tu. Sure dari jauh orang akan alert. Hehe

    ReplyDelete
  5. boleh tahan berapa lama tu...jangan berhenti di pertengahan jalan dah...hehehehe

    ReplyDelete
  6. haha..pakai batery ohh..kat mana lah nak dpt keta mcm nih.. boleh jimat minyak :D

    ReplyDelete

Designed By