Breaking News

Saturday, November 23, 2013

Koleksi Gambar Lucu

Funny Facebook Shop India 
Cybercafe? (Source)

Cybercafe?


Kedai Facebook or Cybercafe or ....? Agak-agak apa yang you all bayangkan bila tengok gambar ni. Kita rasa ada dua kemungkinan. First Mungkin ini Cybercafe. Kalau ini cybercafe, marketing strategy dia not badkan. Agak kreatif walau kelihatan agak lucu. Dari jauh orang dah tau itu facebook. So mesti ramai yang nak berchatting kat sini kan. Tapi kalau tengok auntie yang sedang menunggu tu tak mungkin pulak rasanya cybercafe. Tapi tak boleh assume jugakkan coz sekarang ni even nanny pun pandai berfacebook tau..tak caya tengok ni... 

 Gambar Nenek Lucu 
Nanny on FB (Source)
Gambar Nenek Lucu
Source: aelovebel.com
http://funnybaba.in/wp-content/uploads/2013/06/Indian-Funny-Pictures-for-Facebook.jpg
Source: Funnybaba.in
- See more at: http://myblogsantai.blogspot.com/2013/08/koleksi-gambar-lucu-for-day.html#sthash.95e75dQQ.dpuf

Barber Shop


Secondly ini mungkin barber shop. Tapi apa kena mengena dengan Facebook Log in ya? Macam tak ada kaitan aje...So kita surrender lah....Macam Nabil kat, you all fikir-fikirkan lah sendiri...

16 comments:

  1. hi hi hi... betul nanny pun pandai nk ada FB....

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's why Farah..tak boleh underestimat nanny sekarang tau...

      Delete
  2. Replies
    1. Mungkin jugakkan lieya coz ada tyre gantung kat luar tu.....hmmmm

      Delete
  3. nampak macam bengkel...promosi ada wifi kot...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. He..he..agak kreatif jawapannya..puteri...sayang tak ada hadiah..

      Delete
  4. hehehehhe..saja je nak wat gempak kot?

    ReplyDelete
  5. Bengkel moto tu kot.. namanya "facebook log in". Nanny tu tauke dia hahaa.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kreatif sekali jawapannya Khir..he..he

      Delete
  6. yg penting teknik pemasaran tu.. promosi kena mantap. hehehehe

    ReplyDelete
  7. jadi inget nenek ane yang udah meninggal :'(
    kunjungan perdana, salam blogger :)

    ReplyDelete
  8. Haha. Zaman serba moden, nanny pun tak ketinggalan..

    ReplyDelete
  9. Luar mcm pondok aje.. Dlm mcm kondo kita tak tau kn.. Hihi

    ReplyDelete

Designed By