Breaking News

Tuesday, November 26, 2013

Manusia Bermuka Ikan, Berbadan Anjing!!!!!

Manusia Bermuka Ikan, Berbadan Anjing

 
Manusia Bermuka Ikan?

Gambar Tepat Pada Waktu


Manusia bermuka ikan, berbadan anjing..Biar betul!!!! Sorry guys sound a bit wierd kan..Tapi itu hanyalah koleksi gambar-gambar yang diambil tepat pada waktunya membuatkan sipemiliknya kelihatan agak pelik & lucu macam koleksi-koleksi yang ada kat sini...Enjoy k!!!!

Big thumb 0b73
Anjing Di Dalam Flight?
 
Women in Dog? Dog In Black?

Teknik Jurugambar


Walaupun kebanyakan gambar-gambar yang diambil ni hanyalah secara kebetulan, adakalanya jurugambar menggunakan teknik-teknik dan kreativiti yang tertentu supaya gambar tersebut kelihatan seperti real macam kat bawah ni:

 
 Ice Cream?
please don't fall, cloud by P0RG 
The Fall Cloud?

19 comments:

  1. Tak sanggup adik nak nengok gambar2 yg kat atas tu kak..

    ReplyDelete
  2. Gambar dua dr atas tu real kan? Dia buat plastic surgery. Ngeri tgk.

    ReplyDelete
  3. Hiiii.. Komen lagi. Teknik fotografi rupanya, :p

    ReplyDelete
  4. gambar manusia ikan tu tak boleh blah...hahaha..tapi gambar tu memang priceless sebab susah nak buat tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Kreatif la dorang nie... tapi dalam kreatif tu jangan la sampai buat menda yang melanggar hukum duniawi... :)

    ReplyDelete
  6. kreatif dorang ni kdg2 macam2lah... done nuffnang yer !

    ReplyDelete
  7. Betul tu ketepatan waktu menjadikan gambar tu seolah-olah benar berlaku.

    ReplyDelete
  8. kretif...betul atau kebetulan dan menjadi persoalan..

    ReplyDelete
  9. Mmv terer dan kreatif photografer ni..

    ReplyDelete
  10. kreatif betul mereka ni.. nampak real je gambar-gambar tu.. :D

    ReplyDelete
  11. nampak real tp mcm lawak pulak.. hehe

    ReplyDelete
  12. hahaha.. teknik foto je rupanya..

    ReplyDelete
  13. tekni yang menjadi..lawak juga bila tengok..hehe

    ReplyDelete
  14. huh.. klu terjumpa org kepala ikan waktu tengah menyelam mau tersedak.. ngeri pulak klu dia kejar. Mati buta je dlm laut hahaa.. :D

    ReplyDelete
  15. haha..kebetulan anjing interprem kat situ, memang tepat la waktunya :P

    ReplyDelete

Designed By