Breaking News

Tuesday, November 26, 2013

Masterchef Malaysia All Star : Azwan Ali Bergaduh Dengan Micheal Ang

 
Briefing dari En Nordin, PBSM (Source)

Azwan Bergaduh Dengan Micheal Ang


Azwan Ali Bergaduh Dengan Micheal Ang? Azwan hampir pengsan....Biar Betul...Jangan panik ya..sebenarnya itulah antara drama yang berlaku di Cabaran Luar pertama Program masterchef Malaysia All Star. Kedua-dua mereka sebenarnya bagi kita adalah penyeri program ni..Seronok tengok dia orang gaduh-gaduh manja...

 Photo: @AzwanMasterChefMY masak kena ada alat pengira masa.. bagus juga idea ni kan.. #MasterchefMYALLSTARS 
Azwan Yang Menceriakan (Source)

Masakan Untuk PBSM


Nway semalam kedua-dua kumpulan Biru dan Merah bertarung dalam pusingan Cabaran Luar yang pertama untuk musim ni. Kedua-dua pasukan dikehendaki menyediakan makanan yang berkhasiat untuk kira-kira 200 orang peserta Bulan Sabit Merah Malaysia.

 Photo: Hidangan kumpulan merah, "Fast Furious" #MasterchefMYALLSTARS 
Juadah Hidangan Kumpulan Merah (Source)
 
Juadah Hidangan Kumpulan Biru (Source)
 
Kerabu Salad Malaysia (Kump Merah)

 
Spaghetti Aglio Olio Vegetarian (Kump Biru)

Enot Pengsan, Azwan Cramp

 

Semasa cabaran ni berlansung ada jugalah insiden-insiden yang agak menyedihkan apabila Enot tiba-tiba pengsan kerana serangan asma dan Azwan Ali yang cramp dan tak boleh berdiri. Tapi Azwan propa sikit kot...he..he

 
Berdebar Menunggu Keputusan (Source)

Pemenang Cabaran Luar


Seperti yang dijangka keputusan pemenang Cabaran Luar tidak diumumkan semalam. Bertambah stresslah dia orang. Pemenang hanya akan diketahui malam ni...So sama-samalah kita tengok kumpulan mana yang akan menang dan kumpulan mana yang akan memasuki pusingan penyingkiran. Kita rasa kumpulan Biru yang menang dan kumpulan merah terpaksalah berjuang di dapur pusingan penyingkiran.... 

15 comments:

  1. Suami saya ada pengalaman bergaduh dengan Azwan Ali si Pondan Tua tu......

    ReplyDelete
  2. Azwan Ali tu dh trademark dia kaki gaduh. Hehe... ke saja wat drama naikkan rating je tu?

    ReplyDelete
  3. azwan suka wat drama ... heheheee

    ReplyDelete
  4. m3h x sempat nk tgk program ni lg..

    ReplyDelete
  5. kadang tak ada azwan pon bosan jugak :)

    ReplyDelete
  6. Mulut Azwan klu org x tahan mmg boleh hot sebenarnya huhu.. :D

    ReplyDelete
  7. semakin meriah dengan kehadiran azwan ali.. :D

    ReplyDelete
  8. Tak tahan dgr mulut michael ang dgn azwan tu. Dua dua poyo

    ReplyDelete
  9. Adik dok sibuk kata AA ni gediklah Ummi hehehe

    ReplyDelete
  10. azwan buat program tu bertambah meriah..hehe

    ReplyDelete
  11. ouh episode ni..kalau tak silap kumpulan biru yang menang..memang sengit..macam2 drama berlaku dlm eps nih..hehe

    ReplyDelete

Designed By