Breaking News

Friday, November 15, 2013

Ngeri: Mayat Jatuh Atas Kereta

Mayat Jatuh Atas Kereta

Mayat Atas Kereta


Seorang lelaki di George Town terperangkap dalam keretanya apabila mayat seorang lelaki yang membunuh diri tiba-tiba terjatuh di atas keretanya sewaktu beliau hendak memasuki parking. Bomba terpaksa mengambil masa selama dua jam untuk mengeluarkan lelaki tersebut dari keretanya yang mengalami kerosakan teruk sebelum dihantar ke hospital untuk pemeriksaan.

 
Gambar-Gambar Di Tempat Kejadian

Lelaki yang terbunuh dikenali sebagai Liew Kam Ming, 49. Menurut saksi, sebelum terjun dari tingkat 24 Flat Macallum Street Ghau lelaki tersebut dilihat berlegar-legar di tepi corridor tanpa arah tujuan.

p/s: Bila tengok kereta remuk macam ni..agak-agaknya semua jenis kereta ke mempunyai impact yang sama atau hanya Proton? Hmmmm....

16 comments:

  1. Masyaallah... macam tu sekali impaknya ye... kemik.. remuk...
    Ermm.. itu la malang tak berbau...

    ReplyDelete
  2. mencederakan org x bersalah tu yg jadi masaalah ...

    ReplyDelete
  3. kesian orang yang tak bersalah turut menjadi mangsa keadaan

    ReplyDelete
  4. Assalam
    Masyaallah. Kasihan melihatnya. Kedua - duanya.

    ReplyDelete
  5. masya-Allah.. ngerinya.. teruk kesan remuknya tu..

    ReplyDelete
  6. hmm..bunuh diri sendri tapi melibatkan orang lain juga.aiyo amma..

    ReplyDelete
  7. Nak bunuh diri tapi hampir2 membunuh orang lain...
    Semua kereta akan kemik macam tu...tapi kalau kereta perodua pasti lagi teruk.

    ReplyDelete
  8. keian kat dia..agaknya apa yang membuatkan dia tertekan sampai amik tindakkan membunuh diri...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. Hui.. Kesan pd kereta mnunjukkn hentaman yg amat kuat...

    ReplyDelete

Designed By