Breaking News

Tuesday, November 19, 2013

Satu Cerita Bernilai RM18,000

Detik Terindah (Source)

Detik Terindah Bernilai RM18,000


Kita tau ramai dikhalangan bloggers-bloggers kat luar sana yang mempunyai bakat terpendam sebagai penulis novel. Antaranya Cik Akak, Tetamu Istimewa, Puteri kasih, Khir, KathyR'bain dan ramai lagi. So hari kita ada berita baik untuk you all semua. 

 
Hadiah Sehingga RM18,000 Dari Fair & Lovely Menanti Semua.

Fair & Lovely bermurah hati untuk menawarkan hadiah sehingga RM18,000 kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk berkongsi detik-detik terindah yang pernah berlaku dalam hidup you all dengan mereka. Sekiranya you all terpilih, kisah terindah you all tu mungkin akan diterbitkan dalam bentuk novel. Bestkan!!!!!

So guys what are you waiting for? Jom sertai contest yang ditaja oleh Fair & Lovely ni. 
Tak cuba tak tau k.

Pada yang berminat, syarat-syarat dia ada di SINI ya.

So Good Luck Semua!!!!

23 comments:

  1. nak join tapi tak reti la pula nak buat story hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuba aje cik ta..mana tau rezeki kan..

      Delete
  2. Replies
    1. Guna idea filem tamil pun ok montana..he..he

      Delete
  3. alaaa.. tak de masa nk mengarang story. huhuhu.

    ReplyDelete
  4. jap ek, farah fikir sempat tak ni nak join...he he he...

    ReplyDelete
  5. :D takder harapan.. menulis pun macam bercakap.. hik3x...

    ReplyDelete
  6. Macam best ni Raudzah tapi nak kelentong apa... macam tak de je detik terindah hehe

    ReplyDelete
  7. tak reti nak karang kisah cinta sebab semua nya failed belaka hehehe

    ReplyDelete
  8. dulu minat la nk tulis cerita panjang2.. lepas buat blog, dah x reti dah, sbb mmg suka entri pendek2.. last dah tak reti nk panjangkan cerita..

    ReplyDelete
  9. mcm nak join je, mcm best je.. hehehe. tq share ye

    ReplyDelete
  10. eh nama puteri pun terselit kat situ ke. :) Menarik peraduan ni tapi tak tau pula nak kongsi cerita apa..hehehe

    ReplyDelete
  11. Alamak... X pandai plak nk karang citer.. Hhhe

    ReplyDelete
  12. kathy menulis sekadar untuk tatapan sendiri jer sis..tak layak lagi nak ikut ni..

    ReplyDelete
  13. Wah seronok.. cuma x pasti ada btul2 masa nk buat yg terbaik hehee.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try cari masa ya Khir...sure boleh punya!!

      Delete
  14. lumayan hadiahnya.. aiza tak berbakat bab menulis ni..

    ReplyDelete
  15. makseh ingatkan cik akak..hihi...
    tak tahu nak menulis dari mana...:)

    ReplyDelete

Designed By