Breaking News

Friday, December 6, 2013

Jom Kongsi Gambar Ni & Menang Hadiah!!!!!

  Sharelah-sidebar-banner
Project Share-Lah (2 Dec - 29 Dec 2013)

Project Share-lah


You all tau tak 8Share ada project "Jom Kongsi Gambar" untuk kita semua. Project ni dikenali sebagai Share-lah. Projek Sahre-lah merupakan satu inisiatif di seluruh negara untuk menyebarkan semangat berkongsi melalui foto di media sosial. 

Dalam masa 4 minggu akan datang, ramai warga Malaysia akan menyertai Project "Sharing Is Caring" ni dengan berkongsi pelbagai gambar menarik mengikut tema yang diberi. Project ni bermula dari 2 Dec 2013 Hingga 20 Dec 2013. Setiap minggu 8 Share akan bagi kita tema tertentu untuk kita sertai.  Secara keseluruhan, ada empat minggu tugasan yang perlu dilakukan mengikut Tema yang diberi untuk melayakkan kita menerima hadiah mingguan dan grand prize.
 

Tema Minggu Pertama - Share-Lah


Untuk minggu ni, tema yang diberi adalah "Share your meal". So apa yang you all perlu lakukan adalah berkongsi gambar-gambar makanan dengan caption tertentu seperti kat bawah ni. Pastikan gambar makanan tersebut adalah menarik and caption dia kreatif !!!!

Contoh Gambar & Caption
  Nasi dagang paling sedap pernah rasa!! #assignment1 #sharelah #projectby8share
 Syukur la ada rezeki di pagi hari.. #sharelah apa yg anda ada

Cara Nak Sertai Share-Lah


Cara nak sertai project share-lah senang aje.

1. Register 8Share secara Percuma Di SINI (pada yang belum ada account 8Share)
2. Snap gambar tugasan minggu ini (Tema Minggu Ni - Share your Meal)  
3. Upload ke Instagram, Twitter atau Facebook, dengan hashtag # sharelah sebelum jam 23:59, 8 Disember, 2013.
4. Pastikan gambar-gambar tersebut dikongsi untuk tontonan umum bagi membolehkan you all layak menang hadiah mingguan dan grand prize.
5. Setelah habis tugasan minggu pertama, semak kembali dengan 8Share punya website untuk melihat pemenang mingguan dan menerima tugasan baru untuk minggu berikutnya.

Hadiah Untuk Pemenang Minggu Ni:

24 comments:

  1. nampak macam senang,, pakai i phone baru leh dpt sudut menarik ni..

    ReplyDelete
  2. Raudzah tgh join ker? GudLuck yer..sy tak boleh join lah.. xleh install instagram kat Hanphone dan lappy T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada insta pun tak apa tieka. Upload kat twitter atau facebook pun boleh..yang penting hashtag # sharelah mesti ada...

      Delete
    2. oh yake?? okey kta tgk dulu syarat2 contest ni..hehe..bydaway, than Rauzhah for thz kind of info :)

      Delete
  3. thanks for this great piece of sharing dear...

    ReplyDelete
  4. aiza tak dapat join sebab takde 8share.. all the best raudzah.. :D

    ReplyDelete
  5. all the best ye. licha pon join jgk.
    letak gambar ais krim. hihiihi..

    ReplyDelete
  6. puteri isi tabung untuk raudzah :)

    ReplyDelete
  7. bila nak sertai masih dok fikir huhu..
    isi tabug kat sini..dah camat malam

    ReplyDelete

Designed By