Breaking News

Saturday, December 21, 2013

Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

http://1.bp.blogspot.com/-EScN7nFuc1E/ULDOJ2OKstI/AAAAAAAAGWY/IUAh1wlAgFk/s400/banner+blog+E%27raz+Fadli.jpg 
Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM

Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM


Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM adalah segmen ringkas hujung minggu tajaan Blog Erazfadli.Com. Segmen ni simple aje. Hanya buatkan satu entry yang bertajuk Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM. Masukkan Banner Blog Erazfadli macam kat atas tu ke dalam entry you all dan link kan entry tersebut ke blog Beliau. Senang ajekan. 

So kawan-kawan kalau you all free and tak ada idea nak tulis entry baru, jom kita join segmen ni. Mana-mana entry yang menarik dengan ayat-ayat yang "Deboooom" akan berpeluang memenangi hadiah top up bernilai RM10. 

So pada kawan-kawan yang nak join sekali, pastikan submit you all punya entry sebelum pukul 11.59 malam ni ya. Good Luck semua!!! 

25 comments:

  1. slmt bsegmen Raudzah! all da best ^^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

    http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ! salam blogger ! kunjungan dari segmen yang sama > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html. DFU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam..Thanks ya sudi singgah Blog Santai. Good luck K!!!!

      Delete
  4. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ayu sudi singgah Blog Santai. Good Luck ya!!!

      Delete
  5. Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
    juga dari segmen yang sama.. :)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Husan sudi singgah Blog Santai. Good luck ya!!!

      Delete
  6. singgah sini http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zul coz sudi singgah Blog Santai. Good luck ya!!!!

      Delete
  7. Replies
    1. Thanks sis..its ok coz Eraz selalu cuat segmen. lainkali ya!!!

      Delete
  8. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  9. Eraz datang jalan-jalan cari pisang goreng di sini.. Haha..

    http://www.erazfadli.com/

    ReplyDelete

Designed By