Breaking News

Monday, December 23, 2013

Kenapa Aku Jadi Blogger By AkuPenghibur.com

 
Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger!!!

Segmen Kenapa Aku Jadi Blogger


Finally hari ni, kita join segmen tajaan Blog Aku Penghibur.com. Actually segmen ni dah lama dah. Lagi lima hari nak habis. Kalau ikutkan hati, dah lama join. Tapi part-part nak mengarang cerita ni malas sikit. Sorry ya acik, bukan tak sudi tau!!!

Nway, hari ni kita dengan berbesar hati memaksa otak kita yang agak malas untuk mengarang sesuatu mengenai mengapa kita jadi Blogger. Hmmm..susah jugak ya, sebabnya kita sendiri pun  tak ada sebab yang spesifik mengapa kita terjebak ke dalam alam Blogger ni kira-kira hampir satu setengah tahun yang lalu. 

Tapi mungkinlah salah satu sebabnya adalah tertarik dengan kawan kita yang sudah lama mempunyai Blog dan pengikut tersendiri. Beliau mengendalikan business online. Then dari situ kita rasa best jugak ya, kalau kita ada Blog. Boleh berkongsi apa yang ada kat fikiran kita ni dengan ramai orang. Sambil tu boleh kenal blogger-blogger yang lain
 
So disitulah bermulanya Blog Santai. Nama pun Santai coz memang untuk tujuan suka-suka. Kita bermula dengan artikel-artikel yang kita baca online yang kita kongsikan dengan semua. Kebanyakan artikel semuanya lebih kepada copy & paste coz kita tak pandai bercerita, apatah lagi mengarang. Cuma yang pasti kita suka membaca. 

Namun setelah  agak lama berblog, kita dah jatuh cinta dengan Blog ni. Dari suka-suka dah jadi lebih serius. Dari tak pandai menulis, dah boleh menulis sikit-skit. Tambahan pula ada ramai kawan-kawan yang selalu support Blog ni. Yang almost setiap hari datang melawat termasuk acik. Thank you so much guys..I'll promise I won't let you all down..Serius Tau!!!!

17 comments:

  1. ohh..memula tertarik dari kwn ekk..kita pun join segmen yg sama..btw GudLuck yer Raudzah.. ^^

    ReplyDelete
  2. Alamak. Ada segmen la. Tp cam xsempat ja nak join.

    ReplyDelete
  3. Dan kini anda sudah pun menjadi blogger...
    Semoga anda berjaya! :)

    ReplyDelete
  4. Wah ! dah join . menjadi blogger seronok kan . org luar tak kan faham kepuasan yang kita dapat . topup inti .

    ReplyDelete
  5. salam Raudzah..

    datang singgah dari segmen yang sama.
    semoga berjaya. :)

    http://www.syuhada1981.com/2013/12/segmen-kenapa-aku-jadi-blogger-by.html

    ReplyDelete
  6. Semoga terus sukses & berjaya.. aamiin..

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen.. all da best..:-)

    ReplyDelete
  8. semoga sis terus maju dan menerbitkan entri yang menarik..

    ReplyDelete
  9. semoga terus gigih berblogging ya dan kongsikan info yang bermanfaat buat orang lain....ada persamaan sedikit dengan sebab ika berblogging :)

    semoga berjaya tau!

    ReplyDelete
  10. masuk ke blog ini memang terasa santai dan tenang.. aiza dari segmen yang sama.. semoga berjaya raudzah.. :D

    ReplyDelete

Designed By