Breaking News

Sunday, December 22, 2013

Koleksi Gambar Lucu

Koleksi Gambar Lucu

 http://xtive.utusan.com.my/tools/utusan/update_gambar/tiket-beratur.jpg
Beratur Nak Beli Tiket Bola (Source)

Beratur Cara Baru


Jom tengok Cara terbaru untuk beratur. Aik..beratur pun ada R&D ke? Of course ada. tapi sebelum tu, bila kita sebut beratur, mesti ramai yang boringkan. Tak kiralah beratur kat mesin ATM ke, Pusat Membeli Belah ke, Bank ke atau kat stadium nak beli tiket bola. Kalau barisan tu pendek ok lagi lah kan. Tapi kalau panjang, mahu tak mengeluh. Sambil-sambil tu leher pun boleh lenguh. Manakan tidak dok terintai-intai orang depan. Sambil dalam hati berkata, apasal lah lambat sangat dia orang ni..atau bahasa yang kasar sikit..Apasal lah lemmmbab sangat dia orang ni.....

Funny Office Que Its Happens Only in India
Cara Baru Untuk Beratur (Source)

Tapi you all jangan risau, kita ada cara terbaru untuk meredakan "temperature" you all semua. Apa kata you all ikut apa yang dia orang buat ni. Mesti bestkan..tak payah berdiri. Duduk aje. Biarkan selipar beratur sambil bergerak. Apa macam ok tak? 

18 comments:

  1. hahaha..pakai selipar pun jadilah..ni kreatif..kat mne nih eh???

    ReplyDelete
  2. Pakai selipar. Senang. Tak payah berdiri.
    Kalau student sekolah yg tinggal kt asrama, majoriti pernah rasanya guna bakul atau baldi untuk beratur nak mandi. Hee

    ReplyDelete
  3. Mmg begitulah yg sepatutnya beratur kann hahaa.. :D

    ReplyDelete
  4. Beratur pakai selipar tu sy suka :D :D

    ReplyDelete
  5. ok jer selagi tak menyalahi undang2 negara dan agama ... heheheee .

    ReplyDelete
  6. Memang klako habis..boleh plak main cop2x..haha

    ReplyDelete
  7. ekekeke..... cer buat kat sini... mau hilang kasut tu... :D

    ReplyDelete
  8. ha..a bgs juga wat gtu... cuma jgn de yg pkai sliper sama dah la..

    ReplyDelete
  9. Kalau nak beli tiket bola xsesuai le...
    Sekarang dah guna sistem nombor, xperlu kot macam tu.

    ReplyDelete
  10. selipar mewakili tuannya..hehehehee..

    ReplyDelete
  11. hahahaha macam tu punya beratur pun boleh ek...

    ReplyDelete

Designed By