Breaking News

Tuesday, December 3, 2013

Koleksi Gambar Lucu


Koleksi Gambar Lucu


 
Toothbrush Rack

 Memang kreatif. Rasanya tak ramai or tak mungkin ada yang terfikir nak buat macam ni kan.

10 comments:

  1. tapi lama2 nti mesti suaq berkulat kan sebab dok dalam keadaan yg lembap .. hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. Idea yg bagus.. klu betul2 finishing nya silap2 boleh jual tu.. sure ada yg berebut nk beli.. :)

    ReplyDelete
  3. Raudhah z, tau tak kat sek liza di penghuj8ng thn akan ada satu sesi recycle things around u. One of the student buat sebijik mcm gambar di atas cuma dia jadikan beg. Dijahit bahgian bwh dan disambung tali pemegang. Bila ditanya, jeans siapa? My dad. Terus xjadi nak sandang. Wakakakaka.

    ReplyDelete
  4. Inilah kreatif...Lama2 berkulat seluar tu, hehe

    ReplyDelete
  5. Pertama kali nmpk idea sebegini.. selalu nampak bhgn situ recycle buat bag aje :)

    ReplyDelete
  6. kreatif nya org buat ni..sempoi jer dia buat.hehe

    ReplyDelete

Designed By