Breaking News

Thursday, December 26, 2013

Kongsi Gambar & Menang Kereta Baru!!!!

 
Kongsi Gambar & Menang Kereta Baru!!!!


Sempena tahun baru yang tinggal tak beberapa hari lagi ni, kita nak ajak you all join contest dari Hyundai. Kalau sebut hyundai mestilah hadiah dia kereta kan.

So nak kereta baru free tak? Mestilah nak kan!!!

Kalau nak, syarat dia senang aje. You all hanya perlu Ber "SELFIE" dan kongsi aksi you all kat facebook. 

http://misfitpolitics.co/wp-content/uploads/2013/12/JBselfie.jpg
Kawan-kawan ..Ni  lah "SELFIE"...Ambil gambar sendiri then post kat facebook selepas 
edit kasi cantik...

  Kalau tak menang kereta mungkin dapat Samsung Galaxy Tab 3!!!

Best kan!!! Jomlah cuba..Mana tau ada rezeki tahun baru. Dapat Kereta Baru!!!!

KLIK SINI untuk join k!!!!! 

20 comments:

  1. Selfie tu macam mane ye?

    p/s: Tahniah alexa rank bawah 100K dan tak lama lagi di Malaysia dapatlah bawah 50K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selfie tu ambil gambar sendiri dengan handphone BM macam Biever buat tu!!!..he..he

      p/s: Thanks BM ..notice jugak ya..nway susah nya nak dapat below 100k tu. harap-harap boleh bertahan. Yang Malaysia punya tak tau lah boleh ke tak below 500!!!

      Delete
  2. Replies
    1. He..he..mestilah pandai..jom Pha is!!!

      Delete
  3. apakah selfie itu wahai kak raudah z ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambil gambar sendiri adik ku..macam biever tu!!!

      Delete
  4. selfie tu apa ?? hadiah yg lumayan tu.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambil gambar sendiri ika..macam kata atas tu..memang lumayan..jom cuba..mana tau rezeki kan!!!

      Delete
  5. nak buat aksi kat fb tu yg x sanggup ... heeee

    ReplyDelete
  6. Layan juga selfie klu sndiri2 je.. nk publish seganlah hehee...
    inti & inti sini.. :D

    ReplyDelete
  7. huhu..malu la pulak nak buat selifie tuh.. Raudzah join ker?? Gud Luck yer :)

    ReplyDelete
  8. makin hangat bab selfie ni..hehe..tp segan nak join tpi kereta mau..camane ni sis? hehe..
    ps: sori lm xjenguk lappy problem..

    ReplyDelete
  9. terima kasih ya gan
    Infonya sangat menarik

    ReplyDelete

Designed By