Breaking News

Wednesday, December 18, 2013

Mereka Perlu Bantuan Segera!!!!

 
 
Bantu Mereka!!!!

3 Ribu Telekung Diperlukan!

 
Tengah hari tadi kita ternampak entry ni : BLOGGER Prihatin - 3 Ribu Telekung Diperlukan! di Blog  Mak Dara. Bila singgah baru kita tau, actually Mak Dara sedang membantu seorang rakan untuk mengumpul sebanyak 3,000 telekung untuk didermakan kepada mangsa banjir di pantai Timur.

Usaha mengumpul telekung ini adalah initiatif yang dilakukan oleh SHEETA RAHMAN. Menurut status di FB beliau, bantuan tersebut diperlukan oleh sebuah surau di Selangor untuk membantu mangsa banjir. Sesiapa yang ingin membantu boleh pm/whatsap beliau di 0126845088/0122965279.

Untuk mereka yang berada di sekitar Setapak atau Wangsa maju, sekiranya ingin menderma boleh bertemu Mak Dara dan juga blogger Mak Lady di Restoran NZ Lama (Sebelah KFC) pada esok hari, 19/12 jam 6.00 petang. Nak tau lebih lanjut boleh klik di DI SINI ya.

Jom sama-sama kita raikan program ni. Semoga usaha kita diberkati ALLAH. Aminnn!!!

19 comments:

  1. In Shaa Allah akan cuba apa yang terdaya untuk membantu, thanks for sharing dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome & thanks dear!!!

      Delete
  2. semoga ramai yg memberikan bantuan

    ReplyDelete
  3. mudah2an ramai lah yg bermurah hati menderma kan !

    ReplyDelete
  4. semoga usaha murni mereka mdapat sambutan org ramai diluar sana.nice info Rauzhah. banjir dah surut kat sana kan? kta jarang tgk berita skrg nih..

    ReplyDelete
  5. thanks for sharing in sha ALLAH acik sebarkan nanti

    ReplyDelete
  6. bersama kita membantu mereka yang memerlukan...

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kerana sudi share info mengenai PROJEK PRIHATIN ini.. Semoga Allah swt memberkati dan mempermudahkan usaha kita untuk membantu mereka yg memerlukan in syaa Allah

    ReplyDelete
  8. Assalammualikum...rauhzah,

    Perkongsian yang murni bagus2.. moga ada keberkatan bukan semua blogger buat macam nie.

    mselim3

    ReplyDelete
  9. Jom kita sama2 membantu mereka...

    ReplyDelete
  10. T kasih diatas perkongsian, mudah2an dpt turut membantu.. aamiin..

    ReplyDelete
  11. What a material of un-ambiguity and preserveness of valuable
    familiarity on the topic of unexpected feelings.

    Feel free to visit my blog post :: Foosball table

    ReplyDelete

Designed By