Breaking News

Monday, December 2, 2013

Tahniah & Terima Kasih Rakan-Rakan Blog Santai

http://llerrah.com/images/congratulationstop.jpg
Tahniah & Terima Kasih Semua

Tahniah & Terima Kasih Rakan-Rakan Blog Santai


Hari ni kita telah berada di hari kedua bulan Disember. Ini bermakna hanya tinggal kurang sebulan lagi kita semua akan melangkah kaki ke tahun baru 2014. Ini bermakna usia Blog santai juga makin bertambah. Genap 1 tahun lima bulan. 

Dikesempatan ini kita ingin mengucapkan ribuan Tahniah & Terima Kasih kepada rakan-rakan yang masih setia bersama Blog Santai sepanjang setahun lima bulan yang lalu, terutamanya mereka yang rajin melawat dan meninggalkan komen di Blog Santai, sepanjang bulan November. Mereka-mereka yang ohsem ini adalah:


Warm welcome untuk Puteri Kasih dan Pha Is kerana menjadi rakan baru Blog Santai, dan Welcome Back to my dear Kesuma Angsana dan Fae. Sebagai penghargaan you all semua akan berada di Bloglist Istimewa Blog Santai sepanjang bulan Disember 2013.

Hadiah Untuk Tiga Rakan Blog Santai


Dan untuk bulan ni kita ada surprise untuk you all semua. As promised last time kita akan memberi hadiah kepada tiga yang memberikan komen yang terbanyak pada bulan-bulan tertentu. So memandangkan bulan November adalah salah satu bulan yang istimewa untuk kita, so kita nak share the happiness dengan you guys. So tiga yang bernasib baik adalah Mizz Aiza (Dunia Kecil) (133), Khir Khalid (133) dan  Kathy Rbain (129). Double congrats to the three of you. Emailkan you guys punya adress kat email ni ya: rezahasbi8@gmail.com.

 http://www.photo-dictionary.com/photofiles/list/8147/11057red_roses.jpg
Red Roses For You Guys

Dan tak lupa my sincere thanks goes to all of you yang selalu melawat Blog Santai tapi tak cukup bilangan komen untuk berada di 10 yang teratas dan juga kepada semua Silent Reader Blog Santai. Thanks so much guys and keep supporting Blog Santai k.

26 comments:

  1. alaa.. licha melepas peluang.. hadoihh..
    nak kena usaha lebih lagi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its Ok licha..Jom jadi Rakan setia bulan Disember k..

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks KA coz setia selama 1.5 tahun...

      Delete
  3. Tahniah kepada mereka yang rajin singgah di sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks to cikgu jugak coz ada jugak singgah sini..

      Delete
  4. wahh..akak bagi hadiah misteri..untung la mereka..apapun tahniah kepada 3 yang terpilih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok nanti ita jadi rakan setia bulan Disember ya..

      Delete
  5. Replies
    1. Thanks to you too TB coz selalu singgah sini..

      Delete
  6. Tahniah kepada yang tersenarai...

    Tahniah juga kepada Raudzah yang berjaya mengharung setahun lima bulan nie dengan jayanya.. ;D

    Well done dear.. :D & selamat tahun baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome dear and thanks to you too coz selalu singgah sini..

      Delete
  7. tahniah kepada pemenang.... hadiah misteri mesti hadiah terbaik tuu... hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jadi rakan setia bulan disember Cheq Eem..

      Delete
  8. Alhamdulillah.. tersenarai juga ye. In shaa Allah, selagi diizinkan akan terus mengimarahkan ukhwah sesama blogger. T kasih Raudzah & semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. thanks raudzah.. dah setahun 5 bulan usia blog ini, semoga raudzah terus berjaya.. :D

    ReplyDelete
  10. yeayy tersenarai juga ..hehe. Terima kasih juga pada raudzah selalu singgah ke blog puteri :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah buat semua...dan terima kasih Raudzah. Syukur krn masih tersenarai, Skrg ni dah semakin kurang aktif blogging...masa cukup terhad. Sempat publish entri jer...semoga anda terus support ye...

    ReplyDelete
  12. yea.. tersenarai jugak.. tahniah mepada mereka yg lain...
    and thanks..

    ReplyDelete
  13. tahniah2 semua.. kak Aiza memang rajin mengomen yek.kat blog sy pun beliau rajin..huhu..

    ReplyDelete
  14. eh admin rajin ke blog saya jugakan..isi tabung sini.

    ReplyDelete

Designed By