Breaking News

Friday, December 13, 2013

Tentera Allah Di Kaki Langit?

Embedded image permalink 
Tentera Allah Di Kaki Langit? 

Tentera Allah Di Kaki Langit?

Bila kita tengok timeline tweeter petang tadi, kita ternampak gambar ni di post oleh Ustaz Kazim@DakwahUstaz dan diminta retweet@sebarkan. Tak banyak info mengenai gambar ni kecuali menurut Ustaz Kazim@DakwahUstaz gambar yang seakan tentera Allah di kaki langit ini ditangkap pada tahun 2009 di Nilai

Kita ada jugak minta details mengenai gambar ni untuk kepastian tapi tak dapat jawapan. Then kita decide nak kongsikan dengan you guys gambar ni. Kita melihat dari sudut positif mengenai gambar ni. Pertama jika benar memang gambar ni adalah asli, SUBHANALLAH itulah tanda kebesaran Allah. Dan jika sekiranya gambar ini adalah lukisan atau Photoshop, sesungguhnya sesiapa sahaja yang menciptanya memang kreatif seperti gambar kat bawah ni. cantikkan..!!!!

13 comments:

  1. Lihat dari sudut positif...Subhanallah.

    ReplyDelete
  2. gambaran kuda tu jelas ... subhanallah !

    ReplyDelete
  3. Kekuasaan Allah..Subhanallah..dari www.tepakku.com

    ReplyDelete
  4. Subhanallah.. salam Jumaat Raudzah..
    Sony.. :)

    ReplyDelete
  5. ada gak perasan tweet tu..kebesaranAllah s.w.t memang tiada batasnya...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. allahuakbar.. besarnya kekuasaan Allah menciptakannya..

    ReplyDelete
  7. subhanallah..cantik.memang nampak mcm org tengah naik kuda :)

    ReplyDelete

Designed By