Breaking News

Monday, January 20, 2014

Adoi..Sakitnya!!!!

http://antobox.files.wordpress.com/2013/07/landak.jpg
Landak Berduri

Sakitnya..Tercucuk Duri Landak


Boleh tak you all bayangkan masa you all jalan-jalan kat satu tempat ni, tiba-tiba ada seekor landak jatuh atas kepala you all dan duri-duri dia tercucuk dekat kepala. Ngeri & Sakit kan!!!

Foto 
KEPALA Sandra dipenuhi duri landak.

Hmm..inilah yag terjadi kepada Sandra Nabuco, 52, seorang surirumah dari Rio de Janeiro. Seekor landak telah jatuh di atas kepalanya ketika beliau menyeberangi sebatang jalan. Hampir 200 cucuk duri landak melekat dikepalanya menyebabkan para doktor mengambil masa selama beberapa jam mengeluarkan kesemua duri tersebut menggunakan penyepit. Malang tak berbaukan..Nasib baik tak apa-apa..


Source 

17 comments:

  1. Landak hewan unik, Berduri tapi tak beracun

    ReplyDelete
  2. teringat ada satu ketika masa zaman dulu-dulu masa mengaji al quran menggunakan duri landak sebagai petunjuk ayat.. :-)

    ReplyDelete
  3. tengok pun dah tau sakit, bisa duri landak ni...

    ReplyDelete
  4. he entri sama dengan saya heeeee isi tabung ikea heeee

    ReplyDelete
  5. errrrr ngilu fae tgk. syukur she's fine.

    ReplyDelete
  6. dulu2 kalau mengaji sibuk cari bulu landak nak buat penunjuk ...
    sakit tu tercucuk

    ReplyDelete
  7. Mai aii...sakitnya..banyak pulak tu..

    ReplyDelete
  8. sakitnya bila bayangkan.. 200 duri tu.. kalau 1 je pun dah sakit..

    ReplyDelete
  9. ngerinya tgk duri2 tu raudzah.. mesti sakit sgt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..tengok duri pun dah ngerikan nina..

      Delete
  10. Malangnya...oh! semestinya teramat sakit!

    ReplyDelete
  11. uiiihhhh kesiannya.....sepupu ika kena duri landak satu je pun kat kaki dah terus rush ke hospital sebab dia pengsan...ni relax lagi haa atas kepala kut... .T_T

    ReplyDelete
  12. Sakitnya.. org kata duri landak ni ada bisanya kan.. aduii..

    ReplyDelete
  13. alahai kesiannya, tak dapat bayangkan kesakitan yang ditanggungnya tu

    ReplyDelete
  14. Hish mengerikan sungguh... tak boleh cabut pakai tangan ke?

    ReplyDelete

Designed By