Breaking News

Monday, January 20, 2014

Bee Jelly Ni Sedap!!!

 Embedded image permalink
 Bee Jelly by Madu Nusantara

Bee Jelly


You all pernah minum tak this Bee jelly. Rasa dia sedap. Di buat dari Royal Jelly, Madu dan Air. Actually kita terbeli this jelly di Bandung. Just nak try...bila dah minum terus suka. Rasa macam ribena. Kalau you all ada terjumpa, trylah. Guarantee sedap...    

P/s: entry ni update half way guna HP coz tak boleh update guna lappy. Function edit tak berfungsi. Tak pasti Google punya error or something wrong dgn my blog. Honestly susahnya guna HP. Terkial-kial...kalau tak ok lagi esok tak taulah Nak update blog camne....hmmmm!!!!!

24 comments:

  1. mmg susah buat entry guna hp...
    jauh mari Bee Jelly tu yea...dr seberang gitu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu ena..memang susah..sebab tak biasakan..lepas ni kena biasakan dirilah ampak..even travel kita suka bawa lappy..hp leceh sikit..

      Delete
  2. mau try la kalau jumpa beejelly ni :)

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. nampak sedap tu.. di malaysia ada jual tak produk ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia kata ada kat KLCC/Mega Mall Aiza..kita pun nak cari coz kita beli tak banyk..so ada dua lagi tinggal..

      Delete
  5. xpernah makan lg.. selalu minum madu lebah hutan je raudzah

    ReplyDelete
  6. Macam x pernah nampak kat sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pun tak jumpa sebelum ni fidah..tu yang nak try tu..

      Delete
  7. ada beli mas api zoo negara baru2 ni hee...sedapkan

    ReplyDelete
  8. jalan jalan ingat nak ajak tuan umh pi ikea klik 2kali heee

    ReplyDelete
  9. pakai tab ni susah sis saya punya laptop asyih buka tutup buat entri sakit hati...

    ReplyDelete
  10. jarang plak tengok produk nie kat pasaran..ade jual kat klcc ek...kalau terjumpa nanti boleh laa beli...menabung ikea sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Tak pernah tau dan jumpa lagi...

    ReplyDelete
  12. tak pernah jumpa lagi ni bee jelly....first time tengok ni..

    ReplyDelete
  13. Tak pernah try lagi.. thanks sharing.. saya pun sama, dah biasa guna lappy atau pc, guna hp atau tab mcm tak syok je hehee..
    3x ikea sini.. :D

    ReplyDelete
  14. pertama kali tengok bee jelly ni. Ha ah memang tak best update guna hp kan

    p/s puteri isi tabung :)

    ReplyDelete
  15. Okje tak pernah jumpa benda ni Raudzah ....pergi Bandung pun tak pernah...so mmg tak pernah tgk! Sedap yeh?

    ReplyDelete
  16. Saya dah cuba masa Raudzah beli bee jelly ni. Memang sedap

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Designed By