Breaking News

Wednesday, January 29, 2014

Harga Runtuh Untuk Semua Rakyat Malaysia!!!!

Harga Runtuh Dengan 70% Diskaun

Harga Runtuh Untuk Semua Rakyat Malaysia


Berita baik untuk semua rakyat Malaysia. Harga runtuh untuk 4,000 produk pada harga diskaun 15 hingga 70 peratus bakal di tawarkan oleh 995 cawangan 10 pasar raya di seluruh Malaysia mulai hari ni selama enam bulan.

10 pasaraya yang terlibat adalah Pasar Raya Econsave, AEON, Mydin, NSK, 99 Speedmart, AEON BIG, Segi Fresh Mart, Giant, KK Mart dan Tesco. So selamat bershopping semua...


Source

24 comments:

  1. salam. wahhh..berita baik ni hehe suka suka ^_^

    ReplyDelete
  2. wohohohooo.....boley la beli barang lebih sikit.

    ReplyDelete
  3. wahhh...yer ke??lama dah tak jalan2 shopping nih..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. Berita meruntuh duit poket ni Raudzah Z ehe :)
    Tapi kalau sampai 70% diskaun... memang tergoda akak tu..

    Salam kenal.... akak follow U... jemput singgah ke blog kecil akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal akak CH...Thanks follow Blog santai ya. Nanti kita singgah k!!!

      Delete
  5. alhamdulilah berita yang baik ^_^

    ReplyDelete
  6. ye ke? bolehlah shopping, esok lusa cuti...

    ReplyDelete
  7. barang apa yang sampai 70% tu yer...biasanya noe mesti cari barang yg 70% tu...hehehe

    ReplyDelete
  8. semalam saya pergi shopping, aduyaiiii nak beratur tu penatnyaaaa.. panjang sungguh. tp xpe, jimat sikit beli barang yg ada sales ni. hehe

    ReplyDelete
  9. lamanya sampai 6 bulan, ada banyak masa lagi ni...heee

    ReplyDelete
  10. Semoga dpt berjimat cermat dgn berbelanja secara bijak..thanks for the info Raudzah

    ReplyDelete
  11. Apakah 4000 barangan itu? Adakah ianya barangan keperluan harian?

    ReplyDelete
  12. Berita baik ni.. thanks sharing.. :)

    ReplyDelete

Designed By