Breaking News

Tuesday, January 21, 2014

Kenapa Jadi Macam Ni?

Blank Skrinnn!!!

Inilah skrin editing blog Kita kat my lappy. Kosong...Tak boleh create/edit/publish new entry. Review & delete boleh. Tapi di hand phone OK pulak. Dah 2 days macam ni. You all ada problem macam ni tak?

P/s: Nway sorry guys entry semua ringkas aje...coz tak expertlah guna HP....susah!!!!!

32 comments:

  1. Coba clear cache-nya kemudian restart browsernya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Adhy..dah di coba..tapi ngak mau..

      Delete
    2. Sudah coba pakai Cleaner tool seperti CCleaner?

      Delete
    3. Apa tu..How to get there..Thanks for the online tutor Adhy!!!

      Delete
    4. Coba saja download yang free di sini http://www.piriform.com/ccleaner (ma'af simpan link di sini)

      Delete
    5. Thanks ya..on and off..ok & tak ok...

      Delete
  2. Semoga semua nya ok semula Raudzah...sy pun tak reti...sorry.. :(

    ReplyDelete
  3. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah Dhia..kalau tak sure problem macam kita ni..

      Delete
  5. alamak, kenapakah itu,.... mama tak boleh bantu ni..

    ReplyDelete
  6. Mmg betul tu.. rasanya kena clear cache kot.. ada dua sebab 1. line slow tahap gaban atau 2. kena buat ccleaner.. saya pernah kena dulu 2 kali, first sbb cache tu tp yg kedua sbb saya tak perasan bb abis quota.. mudah2an dipermudahkan ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita guna streamix unlimited khir so shouldn't be a problem..part ccleaner tu risau sikit coz sometimes it invites more problem..hmmm. nway thanks ya..

      Delete
  7. alahai...geram jadinya macam tu kan sis?

    ReplyDelete
  8. Saya punya kat blogger reading list tak keluar...saya selalu tengok entri terbaru rakan2 dari situ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. that one kira ok lagi Wafi..kita punya terus dashboard problem..

      Delete
  9. Blm prnh lg Raudz..knap ah..harap2 ok cpt ya

    ReplyDelete
  10. Tapi sekarangni blogspot ada banyak problem, mcm2 problem tapi kejap ok kejap tidak...macam tak stabil pula. Tapi belum terjadi macam RZ...risau juga kalau jadi cerah jer mcm tu... Cuba buka dgn browser lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks BM..now guna chrome..looks like ok..harap-harap tak ada problem lagi..

      Delete
  11. Salam ziarah.hmm nmpknye cik raudzah dlm kesusahn.hope sumer akn baik semula

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks nur..harap-harap semuanya okkan..tak nak crash!!!

      Delete
  12. Pernah kena cenggini dulu sekali ( awal2 berblogging ) dan sampai sekarang saya tak tahu jawapannya. Blogger lain...boleh bantu ??

    ReplyDelete
  13. Tak pernahlah pulak....kenapa jadi cenggitu yek? Sian awak...kita tak dpt nak tolong!

    ReplyDelete
  14. kenapa pulak tu... hope semuanya dah ok yer

    ReplyDelete
  15. belum pernah lagi jadi macam tu.. semoga semuanya kembali normal.. setahu aiza sekarang ni blogspot memang ada problem.. macam blog aiza tak boleh nak preview (keluar error SSL) dan nak check statistik pun keluar error juga.. ada blogger lain punya masalah pula kotak komen dan blog archieve mereka tak berfungsi..

    ReplyDelete

Designed By