Breaking News

Wednesday, January 29, 2014

Kongsi Gambar Dan Menang RM88!!!!

Project Share-lah - RM88


You all nak menang RM88 tak? Kalau nak senang aje caranya. Hanya ada dua steps:

1. Snap apa-apa gambar yang you all suka mengenai Chinese New Year.
2. Upload kat Instagram, Twitter atau Facebook dengan hashtag #sharelah dan caption yang menarik

Contoh Gambar:

Best about CNY is RED AngPow and of course "limau" laaa.. 
Yeeayy.. my holiday start!! (Source)

#best #thing #in #cny #tangerine #sharelah #makan #sampai #kenyang (Source)


Pertandingan ni bermula dari 28th January - 11th February 2014

Setiap minggu ada 8 peserta dengan gambar dan caption yang kreatif akan menerima RM88 setiap sorang.

Pemenang akan diumumkan pada 3 dan 10 February 2014.

So guys tunggu apa lagi. Jom semua!!!

p/s: You all dah join 8share belum? Kalau dah terbaiklah. Kalau belum, boleh daftar percuma kat SINI  sekarang ya. Memang tak akan rugi punya!!!!


13 comments:

Designed By