Breaking News

Sunday, January 19, 2014

Proton Suprima S Super Premium

SuprimaSP03
Suprima S Super Premium

Proton Suprima S Super Premium


Mesti ramai yang dah tau, proton ada melancarkan versi baru Proton Suprima yang diberi nama Suprima S Super Premium. Proton Suprima ni tampil dalam dua warna iaitu 'Fire Red' dan 'Solid White' dan dijual pada harga RM87,929.45.

 
Suprima S Super Premium

Suprima S Lebih Sporty


Ciri-ciri Suprima S Super Premium ni lebih 'sporty'. Dilengkapi rim 'sporty' 17 inci, kerusi kulit dan body kit R3 dan juga enjin 1.6 liter turbo tujuh kelajuan. Disamping tu, ia juga turut dilengkapi Teknologi HPF (Hot Press Forming) yang memberi perlindungan yang lebih baik serta enam beg udara. So kalau nak modify tak perlu over kot...

Suprima S Super Premium 
 http://cdn02.mynewshub.my/wp-content/uploads/2014-Proton-Suprima-S-Review01.jpg 
Suprima S Super Premium 

http://cdn02.mynewshub.my/wp-content/uploads/2014-Proton-Suprima-S-Review11.jpg 
Suprima S Super Premium
 
Suprima S Super Premium

Diskaun Untuk Suprima S


Kalau you all berminat dan nak diskaun bernilai RM1,888, bolehlah buat tempahan di Karnival Jualan Proton yang berlangsung selama tiga hari di Melaka bermula semalam. Nak pandu uji pun boleh!!!

16 comments:

  1. aku rasa jarang bebenor aku nampak kereta suprima s ni dekat jln raya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang jarang BL..tak ramai peminat kot!!!

      Delete
  2. design dalam kereta ni nampak menarik jugak.. :)

    ReplyDelete
  3. btl2.. jarang jumpa kereta nie atas jalan raya....
    Naniey dh senaraikan BLOG SANTAI sebagai bloglist Blog Naniey yaa... hiiiii

    ReplyDelete
  4. Thanks sharing info Raudzah..
    3x ikea & slmt berhujung minggu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. You are most welcome khir..& thanks for the clicks...selamat berhujung minggu to you too!!!

      Delete
  5. spesifikasinya menarik.. sayangnya harga terlalu mahal pula..

    ReplyDelete
  6. krg popular . sebab tu proton kuarkan versi baru kot ...

    ReplyDelete
  7. not bad kan..tapi macam tak ramai yang minat

    p/s puteri isi tabung untuk raudzah :)

    ReplyDelete
  8. Kete ni.comei..sbb nmpk.besar tpi kecik.je.sbnrnya...

    ReplyDelete
  9. abah minat warna ni...mama pula tak suka..kelakar dengar dorang gaduh2 manja pasal kereta hewhew

    ReplyDelete

Designed By