Breaking News

Tuesday, January 21, 2014

Santapan Minda # 2 : Senyum

http://1.bp.blogspot.com/-m0Fb-aKG-b8/UZ-llDOHrEI/AAAAAAAAAF8/SJK5UGvkom8/s1600/538982_10152012614690591_308653866_n.jpg
Senyum Itu Sedekah (Source)

Santapan Minda: Senyum


Jangan sekali-kali kita meremehkan sesuatu perbuatan baik walaupun ianya hanyalah sekadar sebuah senyuman. Untuk berbuat baik kita tak perlu menunggu sesuatu yang besar. Cukup hanya senyum kita mungkin menceriakan seseorang!!!

p/s: So jom semua...Mulakan hari kita dengan sebuah senyuman !!!

1. Rahsia Blogger Malaysia
2. Bahaya Untuk Rakyat Malaysia  
6. Bertuahnya Dia Orang Ni... 
7. Peluang Keemasan Untuk Wanita

20 comments:

  1. Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Wsh duh admin ada nampak sy senyum tak kt entri ni.

    ReplyDelete
  3. Penat ajak kamu jln pi ikea 2x ni uh...sis sihat?

    ReplyDelete
  4. Hai si cantik Manis!!!! Okje datang sambil tersenyum ni!!!

    ReplyDelete
  5. senyum tu mesti even dlm hati allah swt je yg tau !

    ReplyDelete
  6. senyum lah kerana senyuman itu pengubat 1001 duka :)

    ReplyDelete
  7. Senyummmm walau tak seindah lukisan :)

    ReplyDelete
  8. :D Senyum itu kan satu dari cabang sedekah...

    ReplyDelete
  9. nak sedekah senang je kan.. hanya perlu senyum sbb senyum itu sedekah...

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah.. :-) ..saya sedekah dgn klik nuffnang akak.. :-)

    ReplyDelete

Designed By