Breaking News

Wednesday, January 1, 2014

Tahniah & Terima Kasih Rakan-Rakan Blog Santai!!!!

http://llerrah.com/images/congratulationstop.jpg
Tahniah & Terima Kasih Semua

Tahniah & Terima Kasih Rakan-Rakan Blog Santai


Hari ni adalah hari kedua di tahun baru 2014. Genap satu tahun 6 bulan usia Blog Santai. Dikesempatan ini kita ingin mengucapkan ribuan Tahniah & Terima Kasih kepada semua rakan-rakan yang masih setia bersama Blog Santai. Berkunjung sambil meninggalkan jejak tanda persahabatan. 

Sebagai penghargaan untuk semua, Blog Santai akan meneruskan tradisi memasukkan 10 rakan-rakan yang meninggalkan komen terbanyak pada setiap bulan ke dalam Bloglist Istimewa Blog Santai. Bloglist ini akan bertukar setiap bulan bergantung kepada komen-komen yang ditinggalkan. Hadiah-hadiah juga akan diberi kepada mereka yang meninggalkan jejak terbanyak pada bulan-bulan tertentu pilihan Blog Santai. 

Dan untuk bulan Disember rakan-rakan yang paling ohsem yang paling banyak meninggalkan jejak adalah:

Tahniah and thank you so much untuk Mizz Aiza, Khir Khalid, Kathy Rbain, Bin Muhammad, Maria Firdz, Pha Is dan Puteri Kasih kerana masih kekal dalam carta. You guys memang double ohsem. Untuk  Cik Tieka dan  Cik Fidah, welcome to the list.  Dan kepada Tetamu Istimewa, welcome back to Blog Santai. Sebagai penghargaan you all semua akan berada di Bloglist Istimewa Blog Santai sepanjang bulan January 2014. 

http://www.pingdubai.com/wp-content/uploads/2012/10/Ferrero-Rocher-Pyramid.jpg 
Ferraro Roche Untuk Semua!!!

Dan of course kita tak lupa kepada yang lain-lain juga yang selalu melawat Blog Santai as a Silent Reader atau meningalkan jejak namun tidak mencukupi untuk disenaraikan sepanjang Disember 2013. Thank you so much guys and keep supporting Blog Santai k.

23 comments:

  1. tahniah, dan selamat tahun baru 2014 utk semua.. :-)

    ReplyDelete
  2. tahniah semua....!! sy mmg menyokong... mmg sesuai dgn nama blog.. santai2 jer.... hehe...

    ReplyDelete
  3. yea..!! masuk senarai.. thanks bagi Ferraro Roche tu.. hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah raudzah...dan tahniah juga buat mereka...

    ReplyDelete
  5. tahniah pada semua, semoga raudzah terus gigih dalam berblogging :)
    selamat tahun baru :)

    ReplyDelete
  6. Teringin juga Ferraro Roche tu sampai di depan pintu...hehe
    Terima kasih RZ...Selamat ulang tahun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje..tapi mesti dapat no 1 lah BM..he..he

      Delete
  7. nyum..nyum..tq..sedap FR tu sis..hehehehe..

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua dan terima ksih di atas penghargaan ini.. :D

    ReplyDelete
  9. tahniah pd top komentar...
    bestnya dpt makan ferero rocher kat sini..
    thanks dear :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua, dapat juga puteri selitkan diri di tempat kesepuluh. Thanks Raudzah :)

    ReplyDelete
  11. Tahniah kpd semua blogger y tsenarai..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah, tersenarai juga.. Blog Santai mmg salah satu blog kesukaan saya.. selagi diizinkan akan terus mengimarahkannya, in shaa Allah.. T kasih Raudzah.. :)

    ReplyDelete
  13. Dah kena tendang terpelanting jauh jauh dengan Raudzah hehe....

    ReplyDelete
  14. Tahniah pada yang listed tu.. Nurul akan terus bersantai-santai disini :D

    ReplyDelete
  15. tb xtersenarai..sob sob ;( xpe pn tahniah ye semua ;)

    ReplyDelete

Designed By