Breaking News

Tuesday, January 7, 2014

Tawaran Hebat: 101 Cara Buat Duit Dengan Internet

 
 Buat Duit Dengan Internet

101 Cara Buat Duit Dengan Internet


Kita percaya, ramai rakan-rakan kita yang diluar sana ingin menjana pendapatan tambahan melalui internet atau dengan kata lain buat duit secara online dengan internet. Tapi masalahnya ramai yang tak tahu bagaimana caranya. Atau dengan kata lain tak ada idea nak mulakan sesuatu yang boleh dijadikan pendapatan tambahan.

Sebenarnya berdasarkan apa yang kita baca, cara yang paling senang buat duit ialah dengan melakukan sesuatu yang kita suka menggunakan apa yang kita ada atau yang paling hampir dengan kita. Antara cerita menarik adalah mengenai sepasang suami isteri yang bekerja sebagai guru dan tinggal di sebuah kampung bersama anak bungsunya yang berbakat melukis karikatur. 

Buat Duit Melalui Blog Shop


Pada suatu hari, pasangan suami isteri ini membuat kejutan untuk anaknya dengan memasukkan satu persatu lukisan karikatur yang dihasilkan oleh anaknya kedalam Blog shop yang dihasilkan mereka. Dan mereka sangat terkejut kerana ramai yang melayari Blog Shop mereka dan tertarik dengan hasil kerja tangan anak bungsunya. Pelbagai tempahan diterima termasuk mereka-mereka yang inginkan wajah mereka diabadikan dalam bentuk karikatur. Ini lah yang dinamakan rezeki dan idea. Ini hanyalah satu cerita yang boleh dijadikan panduan. Bermula dengan sesuatu yang paling dekat dengan kita.

Memperkenalkan Ebook 101 Idea Perniagaan Internet:


101 Idea Perniagaan Internet yang boleh anda buat dari Rumah.
Senarai Semak Perniagaan Internet
Video Asas Perniagaan Internet
Video Memulakan Perniagaan Internet.
Video Panduan Mencipta Ebook dan Perkhidmatan.
101 Idea Perniagaan Internet


Dan sebenarnya ada 101 lagi idea ataupun cara yang boleh you all gunakan sebagai permulaan. Semuanya ada di SINI. 

Mengapa You all Perlu Memiliki Pakej EBOOK 101 Idea Perniagaan Internet Ini? 


1. Produk 101 Idea Perniagaan Internet merangkumi pakej lengkap untuk memulakan perniagaan internet anda pada kos paling optimum.
2 Pakej lengkap ini mengandungi ebook dan video yang mudah untuk di fahami dan disampaikan dalam bahasa Melayu.
3. Idea yang di ketengahkan di sertakan dengan contoh-contoh terbaik sebagai rujukan dan bukti kajian.
4. 101 Idea yang di bongkarkan merangkumi perniagaan tradisional dan moden yang boleh diaplikasikan oleh sesiapa sahaja meskipun anda buta IT.

Kelebihan Perniagaan Internet


Dengan keadaan kenaikan kos sara hidup yang semakin tinggi, ramai yang memerlukan pendapatan tambahan. Salah satu cara ialah dengan memulakan perniagaan internet kerana ianya mempunyai pelbagai kelebihan. Antaranya modal yang rendah, boleh di buat secara full time atau part time, boleh bekerja dari rumah dan juga potensinya yang besar kerana memiliki pasaran dunia.

Tawaran Hebat


Harga: RM150  RM100 RM80 *RM50 sahaja!!

*Tawaran sehingga 12 Tengah Malam ini undefined, 07 Januari 2014. 
Harga akan dinaikan selepas itu. Dapatkan sekarang! 

17 comments:

  1. Perkongsian yg menarik.. thanks sharing..
    churp2 2 x sini.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom Beli Khir...and thanks for the clicks!!!

      Delete
  2. Replies
    1. Beli jangan tak beli AK..kita pun dah beli satu..

      Delete
  3. macam2 cara untuk dapat duit skg..y penting malas dan rajin je..hehe

    ReplyDelete
  4. alahai, nak beli tapi banyak komitment kena kasi settle dulu

    ReplyDelete
  5. Rajin berusaha....insyaallah pasti berjaya.

    ReplyDelete
  6. mmg byk cara nk dpt duit zmn skrg, cuma kna pndai pilih halal ke haram je...

    ReplyDelete
  7. perkongsian yang baik.. yang penting kena rajin berusaha.. menabung churp2&ikea.. :D

    ReplyDelete
  8. kalau rajin berusaha...memang ada peluang tinggi untuk berjaya kan :)

    ReplyDelete
  9. puteri isi tabung, ada burung biru je :)

    ReplyDelete
  10. berbalik pada kita je sebenarnya nak ke taknak usaha cari duit, kan :)

    ReplyDelete

Designed By