Breaking News

Tuesday, January 28, 2014

Zamir Juara Masterchef Malaysian All Stars

Zamir, Pemenang Masterchef Malaysian All Star

Zamir Juara Masterchef Malaysian All Stars


Tahniah Zamir kerana menjadi juara Masterchef Malaysian All Stars musim pertama. Kedua-dua perserta menunjukkan kehebatan mereka didapur Masterchelf. Namun Zamir bernasib baik berjaya mengalahkan Celina dengan kemenangan tipis 3 mata. Desert telah menyelamatkan Zamir. 
Displaying IMG_20140128_215411.jpg
Tahniah Untuk Mereka

Sup Cendawan Dari Zamir

Medly Makanan Laut Dari Celina
Sea Bass Gone Wild Dari Zamir

Antara Dua Benua Dari Celina

Kek Choclate Lava Dari Celina
My Finale Dari Zamir

Dengan kemenangan tersebut Zamir membawa pulang RM55,000 yang disumbangkan kepada badan kebajikan yang diwakilinya, Rumah Teduhan Kasih di sungai Buluh beserta piala pusingan.

Kesian Celina. Tak ada rezeki lagi setelah dua kali ditewaskan di pusingan akhir. Tahun lepas kalah ditangan Syura, kali ini kalah ditangan Zamir. Tak apa Celina, I am still your big fan..

11 comments:

  1. wah..tak sangka Zamir menang..yeaayyy..tekaan sye betul..hihi..berbakat jgk dia ni..

    ReplyDelete
  2. zamir terbaik seperti yang di jangka...tahniah zamir

    ReplyDelete
  3. Tahniah zamir..Tak apa celina..blm smpi rezeki tu..

    ReplyDelete
  4. tahniah zamir....!! saya suka zamir menang.... to celina, nx season kalau ada lagi boleh masuk.. hehe...

    ReplyDelete
  5. Tahniah Zamir... semoga terus berjaya.. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah... kita suka sgt kt zamir.....

    ReplyDelete
  7. kesian celina kan..takpelah sekurang kurangnya dapat juga dua kali jadi naib juara meaning she is a good cook :)

    ReplyDelete
  8. anyway tahniah kepada zamir :)

    p/s ada burung biru je, dah refresh banyak kali

    ReplyDelete

Designed By